More

  La Liga: Athletic Bilbao – Espanyol

  Athletic Bilbao – Espanyol
  Mandag kl. 21:00
  San Mamés
  TV: TV 2 Sport Premium 1
  En La Liga-runden som har gitt voldsomt med avkastning i spillforslagene våre, avsluttes i kveld, når Athletid Bilbao tar imot Espanyol på mektige San Mamés.
  Los Leones ble det første laget som tok skalpen til Rayo Vallecano på deres hjemmebane denne sesongen, da Nico Serrano scoret kampens eneste mål etter en halvtimes spill forrige runde. Torsdag tok de en ny og enda større skalp, da de slo ut Real Madrid i kvartfinalen i Copa del Rey. Dermed er de klare for semifinalen, der de møter Valencia. Athletic har vunnet to strake i ligaen, og har dermed klatret på øvre halvdel på tabellen. Nico Williams, Oihan Sancet og Unai Vencedor er skadet for løvene.
  Espanyol har tapt terreng i La Liga, og har tatt kun ett poeng av siste ni mulige. Forrige runde ble det et fortjent 1-4-tap hjemme mot Real Betis, og katalanerne hadde lite å stille opp med i det oppgjøret. Til tross for at de venter på deres første ligaseier i 2022, har de fremdeles grei klaring til de aller nederst plasserte lagene. Espanyol må også klare seg uten meget viktige Raúl de Tomás i kveldens oppgjør. 
  Vårt Tips: Vi mener Athletic er nokså solide favoritter her, og prøver H-en, som fås til 1,65 hos både Coolbet og Unibet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen