More

  La Liga: Almería vant 2-1 og sendte Elche ned til Segunda

  Elches 4-0-seier over Rayo Vallecano i helgen tok tabelljumboen opp på 16 poeng, og med det sørget de i hvert fall ikke for å være det svakeste laget i La Ligas historie. Oppturen skulle imidlertid ikke vare lenge, for tirsdag kveld røk Elche på sesongens 25. tap, og med 17 poeng opp til Valencia på 17. plass og med fem runder igjen å spille, skal det ikke rare hoderegningen til for å slå fast at Elche matematisk er nede i Segunda, en drøy måned før sesongen er over.

  Kontrastene var store i Almería denne tirsdagskvelden. For på motsatt side på Power Horse Stadium stod et Almería-lag, som kunne juble hemningsløst for tre ekstremt viktige poeng i bunnstriden. Leo Baptistão og Adri Embarba sine scoringer tok dem opp på 36 poeng og fem poeng ned til nedrykksstreken, med én kamp mer enn spilt enn de øvrige nedrykkskandidatene. Resten av La Liga-runden spilles onsdag og torsdag, og spenningen om hvilke to lag som må slå følge med Elche til Segunda División kommer ikke til å avta i de nærmeste dagene og ukene.

  Les også: Store utskiftninger i Swindon

  Barcelona nærmer seg La Liga-tittelen

  På Camp Nou skulle Barcelona enkelt ta seg av Osasuna, hvis fokus er rettet mot helgens cupfinale mot Real Madrid. Ingen hadde troen på at baskerne skulle få med seg noe fra Camp Nou, noe oddsen på 1,15 før hjemmeseier før kampstart gjenspeilet. Men, Osasuna kom til løvens hule med en effektiv kampplan, men da Jorge Herrando ble utvist for gjestene i sin første kamp i La Liga etter en snau halvtime, trodde de fleste at hjemmeseieren ville bli en formalitet.

  Jordi Alba Kunne Juble Over Å Bli Matchvinner I Tirsdagens Oppgjør Mot Osasuna I La Liga.
  La Liga: Etter 85 Minutter Satt Den Endelig For Jordi Alba Og Barcelona.

  Men, Barcelona stanget og stanget mot et stadig mer kompakt og lavtliggende Osasuna-forsvar. Lagene gikk til pause på 0-0, og etter hvilen spilte ligalederne de gjestende baskerne stadig lavere, men man fikk også inntrykk av at dette var dagen hvor ballen ikke ville i mål. Så, fem minutter før full tid, løsnet det endelig for hjemmelaget. En smart pasning fra Frenkie de Jong inne i boksen fant innbytter Jordi Alba, som ikke nølte da han fikk muligheten. En smart avslutning på direkten satt i nærmeste hjørnet bak en fortvilet Aitor Fernández i bortelagets mål, og vertene kunne endelig slippe jubelen løs.

  Dermed har Barca sikret seg et forsprang på 14 poeng til Real Madrid, før de regjerende mesternes vanskelige bortekamp mot Real Sociedad senere i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen