More

  Kveldens tips: vinterball i Madrid

  Underspillet i gårsdagens oppgjør mellom Huesca og Real Betis gled fint inn i går kveld med Betis´ 2-0-seier og den siste scoringen kom fire minutter på overtid.
  I kveld byr La Liga på storoppgjøret mellom Atlético Madrid og Sevilla, men under uvanlig vinterlige forhold i Spanias hovedstad. Atlético fikk helgens planlagte kamp mot Athletic Bilbao utsatt på grunn av snøstormen Filomena. 50 centimeter snø falt og la seg som et hvitt teppe over Madrid og satte all landlig og luftbåren trafikk fullstendig sjakkmatt. 
  Den gode nyheten er at kveldens kamp mot Sevilla spilles som planlagt, men den dårlige er at vinterforholdene vedvarer, og det er ventet temperaturer ned mot -6 i Madrid i kveld. Det byr på uvante spillerforhold, som selvsagt vil være likt for begge lag. 
  Utsettelsene betyr at Atlético ikke har spilt siden sjokkexiten i cupen mot Cornellà for seks dager siden, og Los Rojiblancos ønsker naturligvis å legge det pinlige nederlaget bak seg snarest mulig. I ligaen har Diego Simeones mannskap imidlertid raket sammen fire strake seirer etter tapet i byderbyet før jul. Diego Costa er ferdig i klubben, men har ellers bare Hector Herrera på skadelisten.
  Sevilla er selv i fin form, og er ubeseiret på de seks siste i La Liga. Forrige runde slo de Real Sociedad 3-2 i et forrykende oppgjør, der førsteomgangen var spesielt heseblesende. Resultattavla viste 2-2 da kampuret bikket kvarteret, og Youssef En-Nesyri ble naturligvis den store helten for Sevilla med sitt hattrick. 
  Kveldens motstand er imidlertid av et helt annet kaliber for En-Nesyri og resten av Sevilla. Atlético er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, med spektakulære 17-2 i målforskjell etter åtte kamper på Wanda Metropolitano. Det frister mest å gå for H-en her, der både Unibet og Coolbet har hjemmeseieren til 2,05. 
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 700,- Gevinst: 1103,- Tilbakebetalingsprosent: 157,57%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen