More

  Kveldens tips: Underspill i London

  Arsenal har ikke helt gitt opp håpet om å krasjlande en topp 4-plassering, selv om det skiller hele ti poeng fra the Gunners og opp til det forjettede Champions League-land. 
  I romjuls- og nyttårshelgen viste londonerne atskillig bedre takter med tre strake seirer, men forrige ukes 0-0 hjemme mot Crystal Palace var en dyster påminnelse om at Mikel Arteta fortsatt har et stykke å gå før han har skapt det mesterlaget han har sett for seg i visjonene sine.
  Steve Bruce har tatt Newcastle til nye høyder på feighetsskalaen, og legger seg umiddelbart bakpå, enten de møter Manchester City eller Sheffield United. The Magpies fikk så også intet annet enn fortjent da de  forærte Sheffield Uniteds første seier for sesongen da de tapte 0-1 forrige runde.
  Kampbildet her kommer ikke til å bli stort annerledes. Newcastle kommer til å legge seg bak ballfører med samtlige 11 mann og håpe på et lykketreff på en overgang eller dødball. Arsenal har ofte hatt problemer med å bryte ned defensivt orienterte lag denne sesongen, og vil måtte jobbe hardt for å trenge igjennom skjærenes dobbeltdekker foran Karl Darlow i Newcastle-buret.
  Jeg prøver derfor underspillet på under 2,5 mål til 2,00 i odds hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 1200,- Gevinst: 1488,- Tilbakebetalingsprosent: 124%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen