More

  Kveldens tips: Underspill i Huesca

  Det har vært en skrekkelig sesong for Huesca så langt, som står med kun én seier i ligaen hittil. Forrige uke røk de sågar ut av cupen mot lille Algoyano, og det ryktes at trener Michels neste svake resultat vil også bli hans siste som trener for klubben. De må slå Real Betis i kveld for at Michel skal bli værende i klubben, og det ryktes om at spillerne veldig gjerne vil beholde 45-åringen på post. Huesca har faktisk tapt bare syv kamper denne sesongen, like mange som Granada på 7. plass, men spiller altfor mye uavgjort. 
  Real Betis ankommer Huesca i dårlig form og ribbet for spillere. Et Covid-utbrudd gjør at Betis ankommer Estadio El Alcoraz med ni spillere fra førstelagstroppen ute, blant annet William Carvalho, Joaquin, Andres Guardado og Martin Montoya. Øvrig form er heller ikke all verden å skrive hjem om, med bare én seier på de fem siste. Ligger på 12. plass for øyeblikket, men det skiller ikke mer enn fire poeng til nedrykssplass, så Sevilla-klubben har ingen grunn til å føle seg trygg.
  Dette kan fort bli et veldig nervøst og tett oppgjør, der begge lag vil være redde for å blottlegge seg bakover. 3,27 på under 1,5 mål frister akkurat litt for lite, og jeg prøver heller et lodd på under 2,5 til 1,75 hos Coolbet. 
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2020: Innsats: 600,- Gevinst: 928,- Tilbakebetalingsprosent: 154,67%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen