More

  Kveldens tips: Duket for El Clásico i Supercopa

  Det måtte ekstraomganger og til slutt straffesparkkonkurranse til for å sende Barcelona videre til finalen i Supercopa i går kveld. I kveld skal den siste finalebilletten deles ut. 
  Marcelino får sin ilddåp som nyansatt Athletic Bilbao-sjef når baskerne møter Real Madrid. Gaizka Garitano fikk sparken i Athletic 3. januar, og Marcelino skulle egentlig fått sin Los Leones-debut mot Atlético Madrid sist helg, men den kampen ble utsatt på grunn av snøstormen Filomena.
  Dermed har han muligheten til å lede Athletic til en cupfinale i sin aller første kamp som manager for baskerne. Han har tatt over et lag som har gjort alt annet enn å begeistre supportere, egne og nøytrale. Athletic har spilt lite underholdende fotball under Garitano, og håpet er at Marcelino vil klare å slippe båndende løs på Los Leones (løvene). De slapp seg litt mer løs i forrige ligarunde mot Barcelona, men endte likevel opp med å tape 2-3. Formen er middels med 2-3-4 på de siste ni. Unai López er eneste skadebekymring for Marcelino. 
  Real Madrid er heller ikke inne i sin beste form, og frøs i helgens 0-0-kamp mot Osasuna i iskalde omgivelser. Snublet også mot Elche på tampen av 2020, men kan ellers vise til fin form. Luka Jovic ble sendt på lån til gamleklubben Eintracht Frankfurt tidligere i dag, men stiller ellers en skadefri tropp.
  Real Madrid har for vane å levere på sitt beste, og muligheten til en finaledate med erkefienden Barcelona er en mulighet tittelgrossisten Sergio Ramos og kompani nepper kommer til å la gå fra seg. H-en på 1,58 hos Coolbet spilles. 
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 900,- Gevinst: 1308,- Tilbakebetalingsprosent: 145,33%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen