More

  Kveldens tips: Cornellà – Barcelona

  Barcelona trenger ikke reise langt til kveldens cupoppgjør. Bare et snaut kvarters kjøretur øst for Camp Nou, holder Segunda B-klubben UE Cornellà til.
  Som de fleste 101 andre Segunda B-lagene er Barcelona-klubben halvprofesjonell, men det har ikke hindret dem i å skape furore i Copa del Rey. Forrige runde slo de ut selveste Atlético Madrid, og har ambisjoner om å gjenta bedriften når Barcelona kommer på besøk.
  Corona-viruset har imidlertid rammet de glade amatørene hardt, og de siste dagene har blitt brukt til å bite negler i påvente av testresultater. Cornellà har vært klare på at deres eneste vei mot å detonere en ny cupbombe vil være å forsvare seg kompakt og håpe på det beste på en kontring eller to, akkurat slik de gjorde mot Atlético.
  Barcelona ankommer Campo Nuevo de Cornellà fra et demoraliserende tap i Supercopa-finalen mot Athletic Bilbao. Lionel Messi mistet hodet og ble utvist for første gang i klubbkarrieren, og må dermed stå over kveldens oppgjør. Kan hende ville han blitt spart uansett. 
  Ligaformen har vært upåklagelig, men det har skranglet atskillig mer i de foregående rundene i Supercopa. De trengte straffekonk. for å slå ut Real Sociedad i semifinalen og viste ikke mye som vil skremme vettet av halvproffene i Cornellà.
  Barcelona er naturligvis klare favoritter, men borteoddsen på 1,24 er bare å glemme. Cornellà har vist tilstrekkelig i tidligere cuprunder til at hjemmeoddsen på 12,92 er kveldens klart mest fristende spill. 
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 1400,- Gevinst: 1716,- Tilbakebetalingsprosent: 122,57%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen