More

  Kveldens tips: Athletic Bilbao – Getafe

  En vanvittig perle av Uros Racic sørget for at Valencia fikk med seg en scoring i gårsdagens oppgjør mot Atlético Madrid, og dermed gikk gårsdagens spill ut. Vi prøver med nye krefter igjen når den 20. La Liga-runden avsluttes i kveld.
  Marcelino har fått en drømmestart på jobben som manager for Athletic Bilbao. Allerede i sin første uke i sin nye jobb, sikret han Los Leones´ første trofé siden 2015. Kveldens oppgjør mot Getafe er faktisk Marcelinos første ligakamp som Athletic-sjef. 
  Baskerne har vunnet kun to av sine siste ni i ligaen, men Marcelinos ankomst bærer bud om en lysere fremtid. Cupsuksessen er allerede nevnt, og trenerens jobb er først og fremst å få laget til å fungere bedre offensivt. Stjernespillerne Iker Munain og Inaki Williams er klubbens toppscorere denne sesongen med bare fire ligamål hver. 
  Getafe ligger på plassen foran Athletic med to poengs forspang til kveldens vertskap. De kommer fra to strake seirer, som de ikke har greid på nesten ett år. De kom imidlertid mot bunnlagene Elche og Huesca og bør tas med en liten klype salt. 
  Inigo Vicente er ute med Covid-19 for vertene i kveld. Baskerne må også klare seg uten Yuri Berchiche (smell), Unai López Cabrera er usikker med en kneskade. Getafe mangler Dario Poveda (smell), Enes Ünal (hamstring), Juan Camilo Hernández (muskelskade) og Victor Mollejo (ankel).
  Vi tror Athletic fortsetter fremgangen under Marcelino og vinner kveldens oppgjør. Hjemmeoddsen står til 2,35 hos både Coolbet og Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 1700,- Gevinst: 2466,- Tilbakebetalingsprosent: 145,06

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen