More

  Kveldens feteste United-rykte!

  Vi avslutter onsdagen med et rykte som nok får de fleste Manchester United-fans til å sikle litt ekstra over tastaturet. Det har kommet rapporter fra Spania om at Real Madrid er villig til å selge Ferland Mendy denne sommeren. 27-åringen var sentral da laget vant både ligaen og Champions League denne våren, men med Antonio Rudigers ankomst tyder det meste på at han mister venstrebackplassen sin til David Alaba. Chelsea og Juventus skal begge ha vist interesse for en pris på rundt 41 millioner pund, men nå virker det som om et comeback i forsvaret sammen med Raphael Varane er på trappene.
  Manchester United-forsvaret ble utsatt for massiv kritikk forrige sesong og verken Alex Telles eller Luke Shaw klarte å gjøre venstrebackplassen til sin. I Ferland Mendy vil det være liten tvil om hvem som skal spille på den plassen og Varane skryter uhemmet av sin tidligere forsvarskollega i Madrid:
  – Han har utrolig fysisk styrke. Dette hjelper han godt i forsvaret, men har er en virkelig tøff spiller i andre deler av spillet også.
  Kan Ferland Mendy være starten på gjenoppbyggingen av Manchester United som en toppklubb?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen