More

  Kveldens Europa-kamper: Tøft for Lillestrøm – lyst for Viking og Molde

  Det er duket for returmøter i Europa Conference League-kvalifiseringen, og etter kveldens kvalifiseringskamper, gjenstår kun play-off før man er er klar for et eventuelt gruppespill i turneringen som Roma vant den aller første utgaven av i mai. 

  Kveldens kamper har tre norske aktører, og to av dem er så å si allerede klare for neste og siste runde. Molde har 3-0 å gå på før returmøtet i Ungarn mot Kisvárda, mens Viking tar med seg en 5-1-ledelse til Irland og Sligo Rovers. 

  Det ser atskillig tøffere ut for Lillestrøm, som fikk det i overkant røft i hjemmekampen mot belgiske Antwerpen forrige uke. Kanariene tapte 1-3 på Åråsen, og er dermed avhengig av et aldri så lite mirakel, skal det bli avansement. En fattig trøst er at bortemålsregelen er som kjent strøket, så 2-0-seier vil holde til ekstraomganger. I forrige ukes oppgjør på Romerike, var det den tidligere Roma-helten Radja Nainggolan som senket kanariene med sine to scoringer.

  Bookmakerne virker imidlertid ikke ha særlig tro på Lillestrøm, og spillselskapet Coolbet tilbyr i skrivende stund 10,00 ganger innsatsen på at LSK vinner med minst to mål. Troen virker atskillig sterker på Viking og Molde, som har henholdsvis 1,76 og 1,82 i odds på triumf i sine bortekamper.

  Har du lyst på mer stoff om de norske lagene, kan vi jo anbefale et abonnement på oss i Tipsbladet, der vi dekker samtlige kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen. Nå har du muligheten til å prøve oss i fire uker, hvis du ikke allerede er abonnent. I Tips Weekend får du også oppdatert skadeliste inn mot helgen.

  Kveldens Europa-Kamper: Tøft For Lillestrøm - Lyst For Viking Og Molde Tipsbladet 28
  Kveldens Europa-Kamper: Tøft For Lillestrøm - Lyst For Viking Og Molde 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen