More

  Kveldens EM-tips: Spania – Italia

  SPANIA – ITALIA: Klart for toppkamp i gruppe B.

  • Spania – Italia (EM)
  • Torsdag kl. 21:00 (TV2)
  • Arena AufSchalke, Gelsenkirchen

  Gelsenkirchens mektige arena kommer til å være fylt til randen når to av de aller største gigantene i internasjonal fotball skal gjøre opp om poeng i andre gruppespillrunde i gruppe B. Begge lag står med full pott etter første runde, og spiller derfor om å sikre avansement allerede i kveld.

  Ut på tur i sommer? Ta med deg Tipsbladet i lomma! Prøv et heldigitalt abonnement i fire uker for kun fem kroner!

  Spania var svært så effektive da de feide Kroatia av banen med 3-0 i sin åpningskamp, men ikke uten problemer. Slapp kroatene til atskillige målsjanser, og var heldige som både vant med såpass overbevisende sifre og som ikke slapp inn mål. Selv Álvaro Morata så sikker ut foran mål, og Lamine Yamal ble tidenes yngste poengplukker i EM, da han serverte Dani Carvajal to minutter på overtid i førsteomgang. Yamal ble også rekordholder som tidenes yngste EM-spiller. Landslagssjef Luís de la Fuente tror på en jevn affære i Gelsenkirchen i kveld.

  – Det blir litt som å se seg i speilet. Vi har begge to unge, gode lag, og Italia har forbedret seg under Spalletti. De har også gode individuelle spillere, og spiller ikke helt ulikt oss. Det vil bli en kamp av høyeste nivå, og helt sikkert jevnt, spår den spanske landslagstreneren.

  Effektivt mottrekk

  Italia kom faktisk under i åpningskampen da Albania scoret EM-historiens raskeste EM-mål på dem etter bare 24 sekunder. Et drøyt kvarter senere hadde Azzurri imidlertid avgjort kampen til sin fordel etter scoringer av Bastoni og Barella, men Albania skapte flere gedigne sjanser på tampen. Italia slapp til slutt med skrekken med 2-1-seier, og blåtrøyene er dessuten ubeseiret i alle sine syv siste landskamper.

  Spania - Italia
  Kveldens Em-Tips: Spania - Italia 2

  Spania er viden kjent for sitt press-spill og offensive posisjonering, og Italia-boss Luciano Spalletti har en enkel oppskrift på hvordan å nøytralisere spanjolenes taktikk.

  – De kommer nok til å beholde spillerne høyt i banen, og da er det opp til oss å raskt finne en ledig lagkamerat. Klarer vi ikke det, får vi slå ballen langt opp til spissene våre, sier Spalletti, som vant Serie A med Napoli for ett år siden.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,25 U 3,10 B 3,30
  • Begge lag scorer: Ja 1,92 Nei 1,80
  • Over 2,5 mål: 2,25 – Under 2,5 mål: 1,60

  Spania – Italia: Tipsene

  • Spania vinner med ett mål til 3,85 i odds
  • Første mål scores mellom 31. minutt og pause til 4,60 i odds

  Vi tror dette vil bli en svært tett og jevn affære, med Spania som knepent det beste laget på papiret og oppsett. Vi tror spanjolene drar i land en hårfin seier, og at kampbildet innledningsvis vil være preget av to lag som kjenner på hverandre. Derfor vil det første målet komme litt senere enn hva det vanligvis har gjort i dette mesterskapet, tror vi!

  Axels EM-regnskap

  • Total innsats før Spania – Italia: 600,-
  • Total gevinst før Spania – Italia: 774,-
  • Netto gevinst: 174,-

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen