More

  Kveldens EM-tips: Portugal – Tsjekkia

  PORTUGAL – TSJEKKIA: Cristiano Ronaldo jakter nye EM-scoringer.

  • Portugal – Tsjekkia (EM)
  • Tirsdag kl. 21:00
  • Leipzig Stadium, Leipzig

  25 kamper og 14 mål. Det er EM-rekordene Cristiano Ronaldo ønsker å forbedre, og minst én av dem blir slått av ham selv i kveld, når han og resten av Portugal skal forsøke å få en drømmestart på Euro 2024 på bekostning av Tsjekkia.

  Les også: Terminlistene for Premier League og La Liga

  Etter å ha mislykkes med å ta Belgias gyldne generasjon til trofeer, har Roberto Martínez nå fått treneransvaret for Portugal, og spanjolen har vært bortimot feilfri så langt. Han ledet portugiserne til full pott i EM-kvalifiseringen, men har to tap på samvittigheten i treningskamper mot Slovenia og Kroatia.

  Rekordholder Cristiano Ronaldo har passert 39 runder rundt sola, men virker ikke å gå inn i solnedgangen som målscorer med det første. To nye mål ble plusset på hans rekordstore målkonto i generalprøven mot Irland.

  Portugal - Tsjekkia
  Kveldens Em-Tips: Portugal - Tsjekkia 2

  Portugal blir selvsagt nokså voksne favoritter her, men Tsjekkia blir slett ingen kasteball. Laget består av rutinerte spillere med lang og bred internasjonal erfaring, og blant annet er Patrick Schick fersk ligamester med Bayer Leverkusen. Tomáš Souček og Vladimir Coufal er andre viktige bærebjelker i denne troppen. Tok seg til EM etter å ha kommet på andreplass i sin gruppe, og har vunnet alle sine tre siste oppkjøringskamper med til sammen 11-3.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,48 U 4,20 B 6,40
  • Begge lag scorer: Ja 1,87 Nei 1,82
  • Over 2,5 mål 1,77 Under 2,5 mål 1,97

  Portugal – Tsjekkia: Tipsene

  • Cristiano Ronaldo scorer 2 eller flere mål til 5,70 i odds
  • Over 2,5 mål til 1,77 i odds

  Vi tror trenden med et målrikt EM fortsetter her, og ikke minst at Ronaldo fortsetter scoringsformen. Undertegnede var selv skeptisk til superspissen etter å ha vaset rundt i ørkenen det siste året, men dobbelen mot Irland beviste at Ronaldo aldri kan avskrives i de store anledningene. Ingen grunn til å bli overrasket om han scorer minst to i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen