More

  Kveldens EM-tips: Portugal – Slovenia

  PORTUGAL – SLOVENIA: Kan Slovenia stelle i stand en overraskelse?

  • Portugal – Slovenia (EM)
  • Mandag kl. 21:00 (TV2)
  • Frankfurt Arena, Frankfurt am Main

  England slapp bare såvidt unna en ytterst pinlig fadese mot Slovakia, og trengte et sent, sent mirakel fra Jude Bellingham for å sikre ekstraomganger. Der stanget Harry Kane inn avansementet, og i den andre åttedelsfinalen så vi et imponerende Spania ta seg av Georgia med 4-1. I dag skal nye kvartfinalebilletter deles ut, og her retter vi søkelyset mot Portugal – Slovenia.

  Ut på tur i sommer? Ta med deg Tipsbladet i lomma! Prøv heldigitalt abonnement i fire uker for kun fem kroner.

  Undervurderer ikke motstanderen

  Portugal - Slovenia
  Kveldens Em-Tips: Portugal - Slovenia 3

  Etter seirer mot Tsjekkia og Tyrkia var Portugal allerede klare for åttedelsfinalen før siste spilleomgang mot Georgia. Der gikk Roberto Martínez’ mannskap på et sjokktap med 0-2, og dermed gikk Cristiano Ronaldo målløs i et gruppespill for første gang i karrieren. Forvent at revansjelysten er stor i kveld. Portugal gikk som kjent hele veien i 2016 uten å imponere stort i noen av kampene de spilte. De har plenty med erfaring og et stjernespekket mannskap i troppen, så exit mot Slovenia i kveld vil bli ansett som en reell fiasko. Martínez har imidlertid ingen planer om å undervurdere motstanderen.

  – Vi er klare. Dette er en kamp som handler om overlevelse. Vi kjenner Slovenia godt, og ethvert lag i denne turneringen har troen på at de kan vinne. Kamper avgjøres av små detaljer, og det samme gjelder for dem. Slovenia er godt organiserte og et konkurransedyktig lag, som har troen på det de driver med, og vi er nødt til å være på vårt beste, understreker Portugals lansdlagssjef.

  – Vi vil lide

  Portugal - Slovenia
  England – Slovenia: Håpet Lever For Erik Janza Og Slovenia

  Uavgjort mot Danmark, Serbia og til slutt England var nok for Slovenia til å skrape seg videre til åttedelsfinalen, og Matjaz Keks utvalgte har vist seg å være vanskelige å bryte ned i dette mesterskapet. Har EMs kanskje beste keeper i Jan Oblak, og lengst fremme i banen, ligger en av Europas fremste spisstalenter på lur og jakter scoringer, Benjamin Šeško. Og i en nasjon hvor alpint lenge har vært nasjonalsporten, har fotballen omsider tatt over i Slovenia.

  – Endelig er det fotballfeber i Slovenia. Stort takk og respekt til alle som har møtt opp og støttet oss. Jeg vet vi ikke er favoritter mot Portugal, men det motiverer oss bare ytterligere. Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne om kvaliteten de har. De har kunnet rotere på mannskapet og gå ned i intensiteten i gruppespillet, noe vi ikke har hatt råd til. Jeg forventer en tøff match hvor vi kommer til å lide, forklarer Slovenias landslagssjef.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,33 U 5,00 B 9,35
  • Begge lag scorer: Ja 2,15 – Nei 1,62
  • Over 2,5 mål: 1,82 – Under 2,5 mål: 1,92

  Portugal – Slovenia: Tipsene

  • Portugal vinner med ett mål til 3,50 i odds
  • Første mål scores mellom 16. og 30. minutt til 4,00 i odds
  • Over 4,5 kort til 2,00 i odds
  • Palhinha får kort til 4,00 i odds

  Med unntak av Spania i går, har vi sett mange tøffe og jevne kamper i dette mesterskapet. De mindre nasjonene viser man kan komme langt med struktur, god organisering og dyktige trenere. Vi tror Portugal går videre med ett mål. Vi har også sett en økende utdeling av gule kort i EM, og både Portugal og Slovenia har noen ordentlige sluggere som ikke viker i duellene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen