More

  Krypto-Crawley går nye veier, nesten.

  WAGMI United — som står for «We’re All Gonna Make It» kjøpte Crawley tidligere i år. Den rare kryptogjengen har mange rare ideer og denne uken kom det siste sprellet ut, til sjokk og vantro.
  I forbindelse med EFL-Trophy eller Papa John’s Trophy som det offisielle navnet på EFL-cupen heter, kom selskapet ut med en finurlig ide.
  Det kom fram at fansen skulle få plukke ut formasjon og startellever til deres neste kamp i cupen mot AFC Wimbledon. Talsmannen beskrev dette som mulighet om manager Kevin Betsy og hans trenerteam kunne gå god for de utvalgte spillernes helse og form.
  Dagen etter kom kontrabeskjeden. Etter en grei storm mot styret kom talsmannen med en oppklaring:
  «På bakgrunn av tilbakemeldingene trekker vi forslaget om at NFT og sesongkortholdere kan velge ut laget til kampen mot Wimbledon. Vi har sagt siden starten at vi ikke skal la oss eller fans styre det som skal skje ute på banen, men tilbakemeldinger om at Papa John`s Trophy eller «pizzakampene» ikke betyr noe uansett tenkte vi at dette kunne være spennende. Det viser seg at dette ikke var tilfelle. Takk til alle som gav oss tilbakemeldinger på temaet»
  Dermed blir det manager Kevin Betsy og hans mannskap som plukker laget mot Wimbledon i neste runde. Så kan vi si oss enige i at det for mange er en tullecup, grunnet nye ødeleggende regler, men et sted går grensen. Selv for Crawley Town-fansen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen