More

  Kroatia kjørte over Canada

  Fikk til slutt en enkel seier.

  Men, det begynte desidert best for kanadierne, som var ute etter å reise seg etter den ufortjente smellen mot Belgia for fire dager siden. Alphonso Davies misbrukte et straffespark mot belgierne, men Bayern München-stjernen trengte i underkant av to minutter på å sette ballen bak Kroatias keeper søndag ettermiddag.

  Canada trengte en seier, men det samme gjorde Kroatia, som spilte uavgjort mot Marokko i sin åpningskamp i VM. Og Zlatko Dalićs mannskap slo kraftig tilbake. Andrej Kramaric utlignet snaut ti minutter før pause, og syv minutter senere sørget Marko Livaja for at kroatene gikk i garderoben med 2-1-ledelse.

  Etter hvilen presset Canada på for å få en utligning, men det var Kroatia som skapte de store sjansene, og etter 70 minutter fikk de uttelling. Kramaric ble tomålsscorer for kvelden da han avsluttet et flott angrep, og på overtid fjernet Lovro Majer all tvil da han og Kroatia plutselig fikk en hel banehalvdel til å spasere inn kampens femte og siste scoring.

  Dermed endte det med 4-1-seier til Kroatia, som nå har et flott utgangspunkt før den avgjørende kampen mot Belgia. Kroatene står med fire poeng, mens Belgia har kniven på strupen etter at de røk 0-2 mot Marokko tidligere i dag. Kevin de Bruyne og resten av de røde djevlene er nødt til å slå Kroatia for å kunne avansere til åttedelsfinalen. Canada er ute av VM etter bare to kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen