More

  -Kris var vårt førstevalg

  Etter fem år i skotsk fotball med Celtic, er Kristoffer Ajer nå klar for fem års eventyr med Brentford i den engelske hovedstaden.
  Ajer ankom Celtic som 18-åring, og etter en kort innkjøringsperiode med låneopphold i Kilmarnock ble den tidligere Start-spilleren en klippe i den skotske tittelgrossistens midtforsvar. Etter totalt 176 kamper for Celtic står Ajer igjen med seks ligatitler, og like mange pokaler fra skotsk cup.
  Det ble forrige sesong tidlig klart at Ajer var en av flere støttespillere som ønsket seg bort fra et hanglende Celtic-mannskap, og flere klubber viste interesse for nordmannen. Newcastle, Norwich og Brentford var av de interesserte, og til slutt var det altså Brentford som vant kampen om den norske landslagsspilleren.
  Manager Thomas Frank la da heller ikke skjul på sin begeistring, etter onsdag å ha bekreftet partenes femårskontrakt.
  -Vi ønsket oss en ekstra midtstopper, og Kris var vårt førstevalg. Han oppfyller alle krav vi har til en spillende midtstopper, og spesielt hans trygghet med ballen i bena er en kjærkommen tilvekst. Han har også luftstyrke som vil kunne hjelpe oss, både på offensiv og defensiv dødball. I Celtic beviste han også kvaliteter ved å bringe ballen opp mellom leddene, roser Bees-bossen til klubbens hjemmesider.
  Overgangssummen for den norske landslagsstopperen er ikke bekreftet, men opplyses å lyde på 13, 5 millioner pund. Ajer har tegnet femårskontrakt, og sies å være på Brentfords treningsanlegg allerede denne uken.
  Brentford starter sin aller første Premier League-sesong fredag 13.august, hjemme mot Arsenal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen