More

  Kort visitt for Nathan Jones

  Nathan Jones høres visst bare hjemme på Kenilworth Road

  Fra 1-0 til 1-2 hjemme mot ti mann fra Wolverhampton. Det ble nådestøtet for det korte oppholdet Nathan Jones fikk i Southampton. Syv tap på åtte kamper i ligaen og bare to mål fra åpent spill sier sitt om hvor galt det egentlig har gått for både Jones og The Saints. Totalt ble det 14 kamper og litt over tre måneder i klubben.

  Mannen som har nytt enorm suksess i Luton og har blitt Mr Luton har nå prøvd seg i en annen klubb ved to anledninger uten å lykkes den grad. Røde og hvite Stoke ble en enorm nedtur før det igjen hos de røde og hvite fra Southampton ble en enda større nedtur.

  En fremtoning i media som ikke stod i stil med resultatene har gitt økt misnøye fra fans de siste ukene og nå har misnøyen nådd de som også tar avgjørelsene.

  Chris Cohen og Alan Sheehan har også forlatt klubben som nå skal ledes av Ruben Selles i påvente av ny manager for klubben som ligger sist på tabellen med sine 15 poeng.

  Så får vi se om Jones slenger seg på den ledige jobben i Huddersfield. Tilbake til Luton får han uansett ikke komme denne gangen. De har det for godt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen