More

  KOMMENTAR: En uunngåelig exit?

  Ryktene om at Chris Wilder er høyaktuell som ny Bournemouth-manager begynte å svirre i helgen. Mandag kuttet flere oddsselskap oddsen til tross for at Middlesbrough selv benektet noen form for kontakt med Bournemouth.

  Chris Wilder tok over Middlesbrough november 2021 og klubben løftet seg opp mot playoff bare for å se at de havnet utenfor da sesongen 2021/22 ble avsluttet. Mange mente Wilder sine uttalelser, eller mangel på sådan, om den ledige jobben i Burnley ble forstyrrende mot slutten av sesongen. Og kanskje har hans manglende evne til å vise sin lojalitet vært mer forstyrrende for den dårlige sesongstarten enn man skulle tro?

  Flere Boro-fans ble skuffet over dette og for mange ble dette sett på som et tydelig tegn på at dette ikke ville bli et langtidsprosjekt Wilder selv ville stå inne for om en annen mulighet dukket opp. Ti kamper inn i den nye sesongen ligger Middlesbrough tredje sist på tabellen med sine ti poeng. Det er langt fra hva vi i Tipsbladet tippet og langt fra hva man kan forvente av et lag som har forbedret troppen kraftig den siste måneden. Et nytt lag skal sette seg, men er Wilder på bølgelengde med klubb, spillere og fans?

  I sommer virket det rett og slett som om Wilder og Boro-styret ikke var helt på bølgelengde. Overgangspolitikken til Middlesbrough virket ikke til å stå i stil med Wilder sine ønsker. Sent i august kom flere overganger i havn, men hvor mye preger dette samarbeidet?

  Med den dårlige starten og en jobb i nord, som akkurat nå ser usikker ut, kunne det kanskje vært uunngåelig at Middlesbrough lot Bournemouth snakke med Chris Wilder. Og kanskje hadde det vært uunngåelig at Wilder selv sa takk for seg ved å bytte ut en tøff hverdag i Middlesbrough med noe mildere Bournemouth?

  De siste nyhetene fra England tyder derimot ikke på at Wilder er i førersete hos de nye eierne i Bournemouth. Men om ikke poengsankingen tar seg opp vil nok Middlesbrough og Wilder skille lag om ikke for lenge. Noe skurrer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen