More

  Knusende resultater i Championship

  Det ble en festaften for både Middlesbrough, Coventry og Stoke.

  Lørdagen startet med Cardiff sin seier hjemme i Severnside-derbyet mot Bristol City i tillegg til Blackburn Rovers sin imponerende 1-0 seier over Sheffield United på Ewood Park.

  Det gav Middlesbrough blod på tann og fornyet håp om direkte opprykk. Michael Carricks mannskap stoppet ikke før det stod 5-0 på tavlen hjemme mot Reading etter blant annet to nye scoringer av ligaens toppscorer Chuba Akpom som nå er oppe i hele 21 scoringer. I tillegg scoret Aaron Ramsey sine to første mål etter låneovergangen fra Aston Villa i januar og Middlesbrough ligger nå bare fire poeng bak Sheffield United men med en kamp mer spilt.

  Coventry meldte seg for alvor på i kampen om topp seks da de knuste Huddersfield 4-0 på bortebane. Victor Gyokeres ville ikke være dårligere enn Akpom og scoret to av målene mot Neil Warnock sitt mannskap. De har nå bare tre poeng opp til Norwich som på sin side slo til med 3-2 seier borte mot Millwall og som dermed dyttet de ut fra topp seks.

  Sunderland på sin side kan nok vinke farvel til topp seks. De virker å ha mistet rytmen og vart totalt utspilt av Stoke hjemme på Stadium Of Light i dagens sjokkresultat. 5-1 ble det til gjestene som bare en gang tidligere denne sesongen har scoret mer enn tre mål. Tyrese Campbell og Dwight Gayle scoret to mål hver.

  Mer om dagens runde i Championship får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen