More

  Knalltøff test for FCK

  Det står februar på kalenderen og førstkommende midtuke starter europacupene opp igjen etter vinterpausen. Det er da duket for første møte i de fire første 1/8-finalene og starten på sluttspillet som for to lag ender med finale på Wembley Stadium 1. juni.

  0-5-tap sist

  FC København imponerte med 2. plass i gruppe A. Det var lite å gjøre med Bayern München, men danskene endte foran både Galatasaray og Manchester United. Grunnlaget for den plasseringen ble lagt med 4-3-seieren mot sistnevnte her i Parken. Tirsdag er det Manchester City som kommer på besøk og trener Jacob Neestrup er klar på hva som venter:

  • Dette er den vanskeligste trekningen vi kunne fått. City er verdens beste klubblag. Vi viste i 2022 at vi kan få et godt resultat hjemme mot dem da vi spilte 0-0 her og oppgaven er å få et så godt resultat som mulig å ta med oss til Manchester.

  Da lagene møttes i 2022 ble det 0-5-tap på Etihad Stadium og dagens City-lag scoret tre mål i hver av alle seks gruppespillkampene sine i høst.

  Knalltøff Test For Fck
  Knalltøff Test For Fck 3

  Spansk sjokk

  Samtidig spilles RB Leipzig – Real Madrid mens det også står to kamper på onsdagens meny. Lazio skal opp mot Bayern München mens PSG og Real Sociedad møtes i Frankrike. Spanjolene imponerte i gruppespillet der man gikk til topps foran Inter. Man slapp da bare inn to mål på seks kamper, men nå er det Kylian Mbappé som må stoppes og det er ingen enkel oppgave. Trener Imanol Alguacil er imidlertid stolt over laget sitt:

  • Jeg tror ikke folk helt har innsett hva dette laget har klart å gjøre. Vi var tippet sist i gruppen og endte først. Nøkkelen er å ha gode spillere som vil gi alt for å følge trenerens ideer. Og så må de være modige.

  SKADELISTE:

  BAYERN MÜNCHEN: Alphonse Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Dayot Upamecano, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Tarek Buchmann og Gabriel Marusic er skadet

  FC KØBENHAVN: Nicolai Boilesen, Theo Sander, Birger Meling og William Clem er skadet, David Khocholava er usikker

  LAZIO: Ingen skader

  MANCHESTER CITY: Zack Steffen er skadet, Manuel Akanji er usikker

  PARIS SAINT-GERMAIN: Layvin Kurzawa, Milan Skriniar, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe er skadet, Alexandre Letellier er usikker

  RB LEIPZIG: Ingen skader

  REAL MADRID: David Alaba, Éder Militão og Thibaut Courtois er skadet, Antonio Rüdiger er usikker

  REAL SOCIEDAD: Sheraldo Becker, Álvaro Odriozola, Kieran Tierney, Aihen Muñoz og Carlos Fernández er skadet

  Knalltøff Test For Fck
  Knalltøff Test For Fck 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen