More

  Klasseforskjell i ligafinale

  Kveldens «ligafinale» ble aldri spesielt spennende, og da grunnet klasseforskjellen mellom lagene på Etihad. Manchester City gjorde nøyaktig som de ville, og bare en opplagt Aaron Ramsdale i Arsenal-buret sørget for at ikke City vant med enda større siffer. City ledet 3-0 da de valgte å roe ned i rekkene, og Arsenal ble gitt en redusering på flott avslutning fra Rob Holding. Erling Braut Haaland virker å for en sjelden gangs skyld å gå målløs av banen, men nei.

  Ligafinale

  Duoen Kevin de Bruyne og Erling Braut Haaland har vært Premier Leagues heteste offensive duo denne sesongen, men belgieren som tilrettelegger og nordmannen som målscorer. I kveld var rollene byttet om. De Bruyne scoret to flotte mål, begge på fremragende fremspill av Haaland. Nordmannen spilte en flott kamp og hadde også atskillige sjanser til å score mål, men i dag var det De Bruyne og en heading av John Stones som gjorde forskjellen…før Haaland slo ut håret og satte 4-1 på overtid.

  Noe nær avgjort

  Arsenal gikk ti strake uten tap før kveldens nederlag, og Artetas menn leder fortsatt Premier League. Nå er det imidlertid City som har alt i egne hender, og de himmelblå har ikke for vane å kaste bort titler når de først har skaffet seg initiativet.

  Ny Chelsea-flause

  Tre øvrige Premier League-kamper ble også spilt i kveld, og det endte med et femte tap på fem kamper for Frank Lampard etter comebacket i sjefsstolen på Stamford Bridge. Brentford vant til småpene 4,60 i odds hos Norsk Tipping, noe vi tidligere i dag anbefalte som kveldens spill.

  Raheem Sterling Of Chelsea Grapples With Yoane Wissa Of Brentford During The Premier League Match Between Chelsea And Brentford At Stamford Bridge, London, England On 26 April 2023. Ligafinale
  Klasseforskjell I Ligafinale 2

  Liverpool slo West Ham i en underholdende kamp på London Stadium, mens Nottingham Forest tok en særs viktig seier hjemme mot Brighton.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen