More

  Klart for dramatisk Eliteserie-søndag

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Alt ligger til rette for en dramatisk Eliteserie-søndag, med viktige poeng på spill i topp og bunn.

  Dramatisk Eliteserie-søndag

  Etter at Tromsø gjorde øvrige nedrykkskandidater ved å slå Stabæk 1-0 i går kveld, ligger alt til rette for en dramatisk Eliteserie-søndag med viktige kamper for topp- og bunnlagene. Toppoppgjøret mellom Molde og Viking er nok det naturlige høydepunktet for mange, men glem ikke det superviktige bunnoppgjøret i Vestfold, der Sandefjord tar imot Vålerenga. Her ser vi nærmere på kampene som utspiller seg i den norske toppdivisjonen denne søndagen.

  LES OGSÅ: Nottingham Forest – Brentford

  Lillestrøm – Brann

  Lillestrøm fikk få problemer med å ta seg av et skuffende Rosenborg, og vant relativt enkelt 3-0. Thomas Lehne Olsen er i kalasform, og spissen har scoret i fem kamper på rad, og står med seks fulltreffere i disse. LSK har vunnet fire av de fem siste på Åråsen, så virker rustet til å gi Brann en tøff test her. Bergenserne var svært effektive mot Tromsø sist helg, og to kjappe av Fredrik Børsting og Bård Finne før pause, sørget for 2-1-seier til slutt. Bergenserne står dermed med tre strake seirer, og har plutselig hevet seg på i bronsekampen, kun tre poeng bak Tromsø. Formen på bortebane er også i ferd med å ta seg opp igjen, etter en veldig svak periode i sommer.

  Dramatisk Eliteserie-Søndag
  Thomas Lehne Olsen Er I Storform For Lillestrøm.

  Molde – Viking

  Ett poeng mot Strømsgodset var to for lite, som kan hende måtte kaste inn håndkleet i gullkampen i Drammen. Magnus Wolff Eikrem utlignet drammensernes tidlige ledelse på et fantastisk frispark, men fikk altså bare med seg det ene poenget hjem til rosenes by. Torsdag venter også selveste Bayer Leverkusen i Europa League. Dette er en av Vikings absolutt største lakmustester i det gjenværende kampprogrammet. Var heldige som rodde i land en 4-3-seier mot Sandefjord forrige runde, etter å ha hatt en tilsynelatende komfortabel 2-0-ledelse. Siddisene holdt imidlertid unna, og vinner de her, vil nok mange holde dem som favoritter i gullkampen.

  Dramatisk Eliteserie-Søndag
  Markus Solbakken Har Signert Ny Kontrakt Med Viking.

  Sandefjord – Vålerenga

  Sandefjord leverte en forbilledlig prestasjon borte mot Viking sist, og scoret hele tre flotte mål på serielederen. Måtte imidlertid gi tapt 3-4 til slutt, etter å ha ligget under 0-2 tidlig. Dette er nøyaktig av den typen kamper SF er nødt til å vinne for å unngå nedrykk, og kan ta mot av den flotte seieren mot nettopp Vålerenga tidligere i sommer. Gjestene ankommer hvalfangerbyen med 2-4 i bagasjen mot Bodø/Glimt i forrige serierunde, og det var Vålerengas første tap etter seks strake uten nederlag. Denne matchen er vel så viktig for Vålerenga, som skal møte både Brann, Lillestrøm, Rosenborg og Sarpsborg 08 de neste ukene. 

  Dramatisk Eliteserie-Søndag
  Mohamed Ofkir Med Nok Et Gjensyn Med Gamle Lagkamerater.

  Bodø/Glimt – Strømsgodset

  Amahl Pellegrino med en maktdemonstrasjon av de sjeldne da han like greit scoret alle Bodø/Glimts fire mål i 4-2-seieren over Vålerenga forrige runde. Toppspissen har dermed scoret 60 seriemål på de 62 siste matchene, og seieren mot Vålerenga var bodøværingenes første hjemmekamp i serien på nesten to måneder. Blir igjen store favoritter her, til tross for at Strømsgodset holdt godt stand mot Molde sist helg. Melkersen sendte drammenserne i tidlig ledelse, men det endte 1-1 til slutt. Godset virker å være et godt stykke unna nedrykkstrøbbel, men har tapt tre av sine fire siste bortekamper, uten å score mål. Under 2,5 mål i fire av disse også.  

  Dramatisk Eliteserie-Søndag
  Faris Moumbagna Scoret Et Av Norgeshistoriens Vakreste Mål I Cup-Semien Mot Vålerenga.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen