More

  Kjelsås – Molde 0-1: Molde klare for cupfinalen

  KJELSÅS – MOLDE 0-1: Molde er klare for cupfinalen etter at de hår fint slo ut sensasjonslaget Kjelsås.

  Magnus Grødems scoret kampens eneste mål i den første semifinalen, allerede etter fire minutter, da Molde tok seg videre til Ullevaal på bekostning av cupsensasjonen Kjelsås, onsdag ettermiddag.

  Kristoffer Haugen, kaptein for dagen, forserte langs høyrekanten, og da innlegget hans fant Grødem, kunne den høyreiste midtbanespilleren enkelt spasere inn ettermiddagens første og eneste scoring.

  LES OGSÅ: Tipsfondet onsdag (+)

  Kjelsås vek imidlertid ikke vekk fra kampplanen om å ligge lavt og satse på kontringer, og var nære ved å få uttelling. 2. divisjons-laget kom seg til flere gode muligheter i løpet av førsteomgangen, dog uten å klare å overliste gjestenes keeper, Jacob Karlstrøm. Aller nærmest var Leo Bech Hermansen, men Molde-keeperen fikk så vidt holdt unna via tverrliggeren.

  Kjelsås - Molde 0-1
  Magnus Grødem Ble Matchvinner For Molde.

  Andreomgangen var litt mer hendelsesfattig enn den første, men det var likevel sjanser til begge lag, dog flest til gjestene fra rosenes by. Selv ikke på overtid, der Kjelsås har avgjort så mange kamper i år, klarte de ikke å grave frem en scoring og ekstraomganger på et solfylt Grefsen Stadion. Dermed kunne Molde triumfere over sin niende cupfinale, og ble tildelt NM-pokalen så sent som i mai i fjor. For Kjelsås er det nå tilbake til hverdagen i 2. divisjon, der de ligger på femteplass i avdeling 1, med seks runder igjen å spille.

  Vålerenga og Bodø/Glimt skal gjøre opp om den andre finalebilletten i morgen kveld.

  Kampfakta Kjelsås – Molde 0-1

  0-1 Magnus Grødem 4′

  Gule kort

  Kjelsås: Simen Olafsen

  Molde: Eirik Haugan, Anders Hagelskjær, Magnus Grødem, Mathias Løvik

  Ikke abonnent? Tegn et abonnement på Tipsbladet i dag, og få eksklusiv tilgang til alt av stoff om Eliteserien og OBOS-ligaen, samt mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen