More

  Keeper-trafikk

  Overgangskarusellen svinger stadig raskere, og de siste dagene er det keepere som stjeler overskriftene.
  Portugiser ut, portugiser inn
  Den portugisiske landslagskeeperen Rui Patricio har forlatt Wolverhampton, og ulvene har fått godt betalt for å la sisteskansen gå. Roma-manager Jose Mourinho har nemlig hentet landsmannen for snaue ti millioner pund.

  -Jose Mourinho er av tidenes beste managere, og det skal bli en ære å jobbe under hans ledelse, sier burvokteren som har signert treårskontrakt i den evige stad.
  Wolves står klare til å hente inn en erstatter, og det kommer ikke som noe sjokk at nok en portugiser står øverst på ønskelista. Olympiakos-keeper Jose Sa antas å bli presentert på Molineux om ikke lenge.
  Landslagshelt til Forest
  Ethan Horvath blir Nottingham Forest-ledelsens første sommerkjøp.

  Den 26-årige burvokteren ankommer City Ground som fersk landslagshelt i USA, etter å ha reddet straffespark på overtid da USA slo Mexico i finalen av nasjonsligaen i Nord-Amerika (Concacaf Nations League). Chelseas Christian Pulisic scoret seiersmålet på overtid, før den tidligere Molde-keeperen ble like stor helt med sin avgjørende redning enda lenger inn i overtiden.
  -Nottingham Forest er en klubb med enorm historie, og det føles fantastisk å være her. Jeg har blitt veldig godt mottatt av alle i klubben, og ser nå bare frem til også å møte fansen, sier burvokteren som har signert treårskontrakt etter å ha forlatt belgiske Club Brügge.
  Ryan og Casilla til Spania
  To erfarne sisteskanser har forlatt Premier League til fordel for eventyr i nye ligaer. Mat Ryan var i nesten fire sesonger et opplagt førstevalg i Brighton, før han forrige sesong også fikk tre kamper på lån i Arsenal. Den australske 29-åringen har nå signert kontrakt med Real Sociedad.

  Til Spania reiser også Leeds-keeper Kiko Casilla. 34-årige Casilla havnet forrige sesong i skyggen av Illan Meslier, og nå venter låneopphold i hjemlandet med Elche for veteranen. Casilla, som med Real Madrid har innkassert vinnermedaljer i både La Liga og Champions League, blir værende på lån i Elche ut kommende sesong.
  Apropos Leeds og keepere; Vålerengas Kristoffer Klaesson linkes stadig oftere til Yorkshire-klubben. Flere Premier League-klubber skal være interessert, mens det også meldes at klubber i La Liga har den norske 20-åringen på blokka. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen