More

  Kane redningsmann, igjen

  Fire Premier League-kamper gikk av stabelen onsdag kveld, og det ble notert scoringer i dem alle. Ikke helt uventet stjal Harry Kane en av plassene i rampelyset.

  Palace – Tottenham 0-4

  Tottenham ble regelrett rundspilt i første 45 på besøk hos Crystal Palace, onsdag kveld. Spurs kom seg uansett til garderoben uten baklengsmål, og ikke helt uventet var det et annet Tottenham som kom på banen etter pause. Det måtte likevel noe helt spesielt til for å snu trenden, og naturligvis var det Harry Kane som måtte gjøre ryddejobben. Landslagsangriperen stanget på elegant inn 1-0, før han doblet ledelsen med et kjapt og presist skudd i hjørnet. Deretter var det åpent hus i Palace-forsvaret, og det endte til slutt med oppskriftsmessig og enkel borteseier. Son Heung-min kom på scoringslista for første gang siden september, og sørkoreaneren har dermed bare Kane foran seg på lista over tidenes målscorere for Tottenham i Premier League. Antonio Conte har fått fansen mot seg, men takket være Kane fikk italieneren seg en etterlengtet pustepause.

  Southampton – Forest 0-1

  Bunnoppgjøret på St. Mary’s endte med knepen seier til Nottingham Forest, i det som var skogvokternes aller første seier på bortebane denne sesongen. Faktisk hadde rødtrøyene bare plukket to poeng fra sesongens åtte første på fremmed gress før kveldens batalje. Southampton har nå tapt alle sine siste seks, og er limt fast til bunnen av tabellen. Nyansatte Nathan Jones har alt annet enn fått starten på Premier League-karrieren han ønsket seg, når han nå har tapt alle sine første fire kamper. Allerede nå krever deler av Saints-fansen nytt managerskifte.

  Leeds – West Ham 2-2

  Leeds fikk seg en etterlengtet opptur da de både tok poeng og for en sjelden gangs skyld holdt nullen borte mot Newcastle. West Ham kom på sin side fra sitt femte strake nederlag, og David Moyes hadde akutt behov for poeng, og da helst alle tre. Og det svingte godt på Elland Road i kveld. Den livlige nykommeren Wilfried Gnonto sendte Leeds i føringen, men Lucas Paqueta utliknet på straffe før Gianluca endelig bidro i målprotokollen. Heller ikke West Ham lyktes imidlertid å beholde ledelsen, da Rodrigo utliknet med 20 minutter igjen på klokka. Det endte 2-2, etter at Michail Antonio var ett skonummer unna å score seiersmål for gjestene på overtid, før også Leeds hadde en gedigen mulighet til å avgjøre rett før slutt – da Lukasz Fabianski måtte ut i full strekk for å hindre Rodrigo.

  Aston Villa – Wolves 1-1

  Midlands-derby hvor begge lag har opplevd fremgang etter å ha ansatt spanske ringrever som managere. Daniel Podence sendte ulvene i tidlig ledelse med en frekk liten soloprestasjon, og Villa-fansen måtte vente helt til 78. spilleminutt før de fikk se utlikningen. Et langt fremspill fra Tyrone Mings ble enkelt satt i mål av Danny Ings. At nettopp Ings skulle straffe ulvene var ingen stor overraskelse. Måltjuven står nå med 4 scoringer på syv Premier League-kamper mot Wolves. Det endte 1-1, et resultat begge lag trolig bare er passe fornøyd med.

  Siste kamp i denne Premier League-runden spilles torsdag, når Chelsea får besøk av Manchester City på Stamford Bridge.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen