More

  Kampen om tredjeplassen

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  For fjerde kamp på rad sviktet Northampton som nå kan se langt etter direkte opprykk.

  Ligaens toppscorer Sam Hoskins gav Northampton tro på deres første seier på fire kamper da han gav de ledelsen etter bare 18 minutter hjemme mot Grimsby, men gjestene snudde oppgjøret og stakk av med en overraskende 2-1 seier. Med bare en seier på de syv siste ser det også i år ut som om direkte opprykk glipper. Selv om det bare er tre poeng opp til Carlisle som slet seg til seier hjemme mot Colchester etter den ensomme scoringen til Alfie McCalmont i sin startdebut er problemet at det er mange flere som har hentet Northampton.

  For Mansfield tok sin fjerde strake seier da de slo til med nok en råsterk borteseier mot Tranmere og dermed er de oppe på samme poengsum. Bare et poeng bak lusker Stockport som igjen overbeviste da de slo Stevenage 2-0 hjemme på Edgeley Park. Spillet de to klubbene leverer er nok til at Carlisle også bør være nervøse for den berømte og viktige tredjeplassen.

  Nytt lag under streken

  Rochdale gikk nok en gang av banen uten seier og nå kan nedrykket komme etter 102 år i det gjeve selskap. I den sesongdefinerende kampen hjemme mot Gillingham endte det med 0-2 etter nok en scoring fra Oliver Hawkins. Dermed har The Gills klatret fra jumboplass til 20 på få uker og Neil Harris kan legge bort tankene om et nedrykk for godt snart. Rochdale virker derimot fortapte i bunn etter sin syvende strake kamp uten seier. De har derimot fått selskap av Crawley i bunn. Med Hartlepool sitt sterke comeback borte mot Wimbledon betød utligningsmålet fra Dan Kemp (på lån fra Milton Keynes, noe som betyr at det svir litt ekstra) at Hartlepool sneik seg forbi et Crawley som på sin side tapte 0-1 mot serielederne Leyton Orient. Men med tre kamper til gode er det fortsatt ikke krise hos krypto-Crawley.

  Viktige hengekamper

  Fire hengekamper denne tirsdagen og for både Rochdale og Hartlepool er det hjemmekamper som venter. Rochdale får det klart tøffest mot et av ligaens formlag – og nabo- Stockport. Hartlepool har nok langt større tro på tre poeng i sitt oppgjør mot Newport til tross for at gjestene kan vise til solid form. Harrogate er også på vei ned i gjørmen og vil nok gi alt for poeng borte mot et Grimsby-mannskap vi ikke blir kloke på. Walsall-Crewe er det siste oppgjøret og etter fire uavgjortkamper må Walsall vinne om håpet om play off skal leve.

  TIPS:

  Walsall har spilt mange uavgjortkamper men i kveldens oppgjør mot Crewe tror vi de tar tre poeng. Dermed spiller vi H til 1.72 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen