More

  Juleprogrammet fortsetter i Championship

  Hele åtte kamper som kveldsunderholdning i juleprogrammet som holder fotballen i gang gjennom hele julen.

  Dagens kamper

  Siden forrige runde ble avsluttet 26/27 desember har Norwich sparket manager Dean Smith. I tillegg har den rekordjevne tabellen blitt enda jevnere. Bare ti poeng skiller Norwich på femteplass og Blackpool på nedrykksplass. Ut fra prestasjonene som er vist i høst er det faktisk bare tilfeldigheter at de to lagene ikke skifter plassering. Fra Norwich og ned til Swansea på 16.plass er på bare tre poeng. Derfor er det ikke råd til mange feilskjær denne julen. Burnley hadde ingen feilskjær og viste igjen overlegenhet da Birmingham ble slått forrige runde. Sheffield United tok også tre poeng i møte mot Coventry men til tross for 3-1 var det litt rot og tilfeldigheter. Huddersfield overrasket ved å snu 0-1 til 2-1 borte mot Preston og dermed lever håpet for jumbolaget.

  Runden starter med det tidligere oppgjøret (19.00) mellom QPR og Luton. De to naboklubbene ligger på henholdsvis syvende og 13 plass på tabellen med to poeng i mellom dem. QPR spilte 0-0 borte mot Cardiff på Boxing Day mens Rob Edwards tok sin første seier da skadeplagede Cauley Woodrow scoret sitt første mål for klubben siden overgangen fra Barnsley i sommer. Overtidsscoringen sikret 2-1 seier og nådestøtet for Dean Smith i Norwich. Kveldens oppgjør på Loftus Road blir vist på Vsport 2 fra klokken 19.

  Kveldens to andre tv-kamper er Millwall – Bristol City på Vsport 3 kl 20.45 og Blackpool – Sheffield United fra 21.15 på Vsport 2. Bristol City må nok ut på managerjakt om ikke det blir en overraskende seier på The Den i kveld. Nigel Pearson har mistet fullstendig grepet etter den gode sesongstarten og etter 0-2 hjemme mot WBA på Boxing Day og nå er tålmodigheten over hos The Robins. Blackpool og Sheffield United leverte det som til nå er årets kamp i det motsatte oppgjøret på Bramall Lane. The Blades ledet 2-0 før Blackpool snudde til 2-3. En rekke utvisninger, straffemiss og overtidsscoring med påfølgende masseslagsmål i oppgjøret som endte 3-3. Kan vi håpe på lignende oppgjør i dag?

  Du kan lese vår tippeekspert sine vurderinger av de resterende syv kampene i kveld, da de ligger på midtukekupongen som vi har vurdert.

  Tabellen før runde 25

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen