More

  Jimmy Floyd Hasselbaink trekker seg

  Jimmy Floyd Hasselbaink tok over Burton Albion i januar i fjor og reddet klubben for andre gang i sin managerkarriere. Denne sesongen har startet grusomt og laget ligger sist på tabellen i League One med sitt ene poeng. Fotballen som har blitt vist har heller ikke gitt håp om bedring for laget som står med skremmende 8-20 i målforskjell.
  -Jeg har tatt klubben så langt jeg kan. Nå er det på tide at andre kommer inn med ny energi til spillerne. Dette var beskjeden den tidligere Chelsea-helten kom med i dagens pressemelding på klubbens hjemmesider.
  Hasselbaink har høstet mye kritikk den siste uken for sin rolle som ekspert i Sky og det mange mener er manglende fokus på en klubb i krise. Dette tok seg kraftig opp da han dagen etter et nytt tap i møte med Oxford United i helgen stilte som ekspert på gressmatten under kampen mellom Manchester United og Arsenal.
  I sin første periode i klubben ledet han Burton til opprykk fra League Two og klubben lå på førsteplass i League One før han gikk videre til den ledige managerjobben i QPR. Denne gangen reddet han de fra et sikkert nedrykk til League Two igjen i sin første halve sesongen i klubben før fjorårssesongen ble avsluttet med en 15.plass. 
  Assistentmanager Dino Maamria leder laget mot Fleetwood til helgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen