More

  Jesse Marsch er oddsfavoritt

  En hektisk og innholdsrik Premier League-runde er unnagjort, og noen overraskelser ble levert. Tetduoen Arsenal og Manchester City røk begge på tap, og ligalederen måtte altså gi tapt mot Sean Dyche og Everton.

  Like overraskende var det ikke at Leeds, Bournemouth, Southampton og Liverpool tapte. Leeds har ikke vunnet noen av sine siste syv, Bournemouth har vunnet én av sine siste tolv, Southampton har tapt åtte av sine siste ni, mens Liverpool har tapt sine siste tre bortekamper med total målscore 1-9.

  Jesse Marsch Er Oddsfavoritt Forest Leeds Scaled
  Leeds-Manager Jesse Marsch Har Blitt Gitt Store Penger Til Forsterkning Av Spillerstallen, Men Resultatene Uteblir. Søndag Kom Man Til Kort Mot Nottingham Forest På City Ground.

  Resultatene gjør lite fra eller til med oddsen på hvilken manager som står fremst i køen for å bli sparket først. De er de samme, men Jürgen Klopp klatrer, samtidig som Jesse Marsch nå er oddsfavoritten. Bare målforskjellen skiller Leeds fra nedrykksstreken, og i løpet av neste seks dager venter to oppgjør mot formlaget Manchester United. Og da må man jo minne om at det nå har gått drøyt 20 år siden sist Leeds tok tre poeng mot sin tidligere erkerival fra Manchester.

  Jesse Marsch, Southamptons Nathan Jones, Bournemouth-manager Gary O’Neil, West Ham-boss David Moyes og Chelseas Graham Potter er nå de eneste på lista med lavere odds enn Klopp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen