More

  – Jeg er lei!

  Leeds United reddet med nød og neppe plassen i Premier League forrige sesong, og etter sommerens inn- og utganger var det stor spenning til hva klubben kunne prestere denne gang. Lagets to største stjerner, i form av Raphinha og Kalvin Phillips, ble solgt. To av managerens tidligere elever i Salzburg var av dem som kom inn, og Leeds ble tippet å skulle ende i ny nedrykksstrid.

  Sesongstarten var imidlertid oppløftende, da det ble plukket syv poeng fra første ni mulige. Etter 3-0-seieren hjemme mot Chelsea ble både Marsch og spillerne hyllet, og Leeds-fansen hadde plutselig lavere skuldrer. Oppturen ble imidlertid ikke langvarig.

  Siden den nevnte seieren mot Chelsea på Elland Road i august har ikke Leeds vunnet, og etter seks tap fra siste åtte kamper har The Whites tatt plass under streken. Forrige helgs hjemmetap mot Fulham ble fulgt av ukvemsord fra tribunene, rettet mot manageren. Fansen stemte også i sang om tidligere manager Marcelo Bielsa, noe som nok ikke gjør oppgaven enklere for den sittende manageren.

  Marsch har imidlertid ikke selv noen problemer med å se hva som er i ferd med å skje.

  -Jeg har aldri tidligere tapt så mye og så ofte, verken som spiller eller manager. Jeg blir lei, og skjønner at deler av fansen nå ønsker meg skiftet ut. Ikke bare er jeg lei, jeg blir også sint når vi til stadighet går tomhendt fra kamper hvor vi er bedre enn motstanderen. Om poengene uteblir, vil også fansens støtte bli borte. Jeg er ikke dum, sier Marsch før Leeds denne helgens skal opp mot Liverpool på Anfield.

  Leeds tapte 0-6 sist de møtte Liverpool på Anfield. Fire dager senere var Marcelo Bielsa ferdig som klubbens manager.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen