More

  – Jeg er fortsatt best

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vår italienske gjennomgang åpner som vanlig med et tilbakeblikk på kampene som ble spilt i midtuken. Det åpnet mandag der Fiorentina slo til med 3-0-seier borte mot Hellas Verona. Den kampen vil naturligvis bli husket for at Cristiano Biraghi smalt et frispark rett i mål fra egen banehalvdel. Lazio innfridde på sin side som storfavoritt hjemme mot Sampdoria. Der var gjestenes tidligere president Massimo Ferrero på plass på tribunen til tross for at han kun noen få dager tidligere hadde mottatt drapstrussel fra misfornøyde fans. Tirsdagens program åpnet med et kjempesjokk da Cremonese tok sesongens første seier i serien hjemme mot Roma. Det var samtidig klubbens første Serie A-seier på nesten 27 år. José Mourinho fikk på sin side kun med seg enda et rødt kort hjem i bagasjen. Tirsdag kveld var det duket for byderby mellom Juventus og Torino. Vertene kom der under to ganger før pause, men avgjorde til slutt til grei 4-2-seier. Paul Pogba fikk endelig sine første minutter siden overgangen fra Manchester United i fjor sommer, men enda mer spennende var det at Enzo Barrenechea debuterte fra start. Han ble dermed ifølge Calciomercato første Juventus-spiller noensinne som har debutert i «Derby della Mole».

  Zlatan er tilbake

  Ti kamper venter i Serie A denne helgen og fredagsmøte mellom Napoli og Lazio er naturligvis én av våre hovedkamper. Den bruker vi dermed ikke noe mer tid på her. Lørdagens program åpner med Monza mot Empoli der gjestenes målvakt Guglielmo Vicario fortsetter å linkes til de største klubbene. Nå er det Napoli som skal ha meldt sin interesse. Tidligere har sisteskansen også blitt fulgt av Bayern München, Juventus og Roma. Atalanta leverte en grufull forestilling mot Milan forrige helg. Man endte kampen med en xG på 0,11 og hadde ikke én eneste reell målsjanse. Kampen omtales som den svakeste under de syv årene Gian Piero Gasperini har ledet laget. Nå kommer Udinese på besøk og da bør det være gode muligheter for å slå tilbake på direkten. I kveldskampen tar Milan turen til bortemøte med Fiorentina. I den nevnte seieren mot Atalanta var Zlatan Ibrahimovic endelig tilbake fra skade og svensken har som vanlig selvtilliten i orden:

  – Jeg har savnet fansen. Dette er det beste jeg har følt meg på 14 måneder. Jeg fikk gjøre hva jeg elsker, å spille fotball. Når jeg er i form er jeg fortsatt best. San Siro eksploderte da jeg kom på banen og nå er jeg klar for å kjempe med lagkameratene mine om startplass. Mitt mål er å spille hele kamper, ikke bare innhopp på fem eller ti minutter.

  Ochoa storspiller

  Spezia og Hellas Verona åpner søndagens program til et helt åpent oppgjør. Deretter venter et meget viktig bunnoppgjør mellom Sampdoria og Salernitana. Gjestene kommer fra strålende 3-0-seier mot Monza etter at Antonio Candreva storspilte med både scoring og målgivende pasning i en alder av 36 år. Det er imidlertid ett år eldre Guillermo Ochoa som får flest overskrifter. Mexicaneren har vært laget klart beste spiller etter at han ble hentet på korttidskontrakt i januar og nå skal både Inter og Milan ha meldt interesse for å hente han til sommeren. Nevnte Inter med sjokktap for Bologna forrige helg og tirsdag skal det ha blitt gjennomført to møter i styrerommene med tanke på trener Simone Inzaghis fremtid. Skulle det komme en ny smell som helgens største favoritt hjemme mot Lecce kan det fort være det siste han gjør i Inter. Roma – Juventus er en ny hovedkamp som vi dekker senere i helgens avis. To kamper spilles mandag der Cremonese skal forsøke å følge opp sjokkseieren fra midtuken borte mot Sassuolo mens Bologna tar turen til Torino etter den flotte seieren mot Inter sist.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen