More

  Javier Tebas ferdig som La Liga-president

  Men den mektige La Liga-sjefen sitter trolig snart i sjefsstolen igjen.

  La Liga: Javier Tebas går av

  Javier Tebas har vært La Liga-president siden 2013, og har i dag, onsdag, levert inn sin oppsigelse, bare for å stille til omvalg umiddelbart. Hans tredje periode som president for den spanske toppdivisjonen går ut 23. desember, og valgprosessen pleier å ta ganske nøyaktig en måned.

  La Liga
  Javier Tebas (Til Venstre) Går Umiddelbart Av, Men Blir Trolig Gjenvalgt.

  Derfor går han nå av, slik at presidentvalget ikke kolliderer med presidentvalget for det spanske fotballforbundet i første kvartal av 2024. Derfor var det heller ikke veldig overraskende at han valgte å gå av akkurat nå, og det aller meste tyder på at 61-åringen vil bli gjenvalgt som overhode for den spanske toppdivisjonen.

  – Jeg har valgt å levere min oppsigelse før slutten av min periode, som ville endt 23. desember. En ny valgprosess vil finne sted, hvor jeg vil presentere meg selv som kandidat, så jeg må få be om klubbenes godkjenning og tillit til å atter en gang ta på meg utfordringene som president, skriver Javier Tebas på sosiale medier.

  Førjulstilbud! Prøv et abonnement på Tipsbladet for kun fem kroner i fire uker!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen