More

  Japan vs Kroatia – Analyse, tips og odds

  Sluttspillet i VM fortsetter denne mandagen, og først ut er Japan og Kroatia som skal gjøre opp om avansement til kvartfinalen på Al Janoub Stadium. Japan er plassert som nummer 24 på FIFA-rankingen, mens Kroatia er ranket som nummer 12 i verden.

  Japan gikk sensasjonelt videre fra sin gruppe på bekostning av Tyskland, og slo følge med Spania til åttedelsfinalen. Til tross for at de tapte mot Costa Rica, kom de tilbake fra 0-1 mot både Spania og Tyskland, og de to strålende seirene var selvsagt nok til å sende dem til sluttspillet. Kroatia gikk ubeseiret fra sin gruppe, etter 0-0 mot Marokko og Belgia, og slo Canada overbevisende 4-1 i kamp to til å gi dem passasje til åttedelsfinalen.

  Japan vs Kroatia Stats

  • In the last 8 Japan matches the sum of goals was under 3.5
  • Japan have not lost 7 of the last 9 matches
  • In 3 of the last 4 matches Japan played, both teams scored
  • Japan have conceded in the last 4 matches in a row
  • In 3 of the last 4 Japan matches the sum of goals was over 2.5
  • Croatia have not lost 20 of the last 22 matches
  • In 11 of the last 13 Croatia matches the sum of goals was under 3.5
  • Croatia have won 6 of the last 8 matches
  • In 3 of the last 4 Croatia matches the sum of goals was under 1.5
  • Croatia have scored in 7 of the last 9 matches

  Japan vs Kroatia Match – Vårt Tips

  Japan vs Kroatia Preview

  Japans form

  Japa slo både Tyskland og Spania 2-1, og tapte 0-1 for Costa Rica i gruppespillet. Til sammen har japanerne vunnet fem av de ti siste i alle turneringer, og tapt tre. De har scoret 16 mål i denne perioden, sluppet inn åtte og holdt nullen hele fem ganger.

  Kroatias form

  Kroatia gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, med 0-0 mot både Marokko og Belgia, og 4-1-triumf over Canada. Var riktignok heldige som unngikk tap mot belgierne, som skapte flust av muligheter til å avgjøre kampen i sin favør. Kroatia har vunnet seks av sine siste ti i alle turneringer, og scoret 13 mål på disse kampene. De har tapt kun én match av disse ti, sluppet inn syv mål og holdt buret rent fem ganger, som Japan.

  Japan vs Kroatia – Lagoppstillinger

  Japan vs Kroatia -Tippetips

  Japan har vunnet fem av sine siste ti og tapt tre ganger, mens Kroatia har vunnet seks av sine siste ti og tapt bare én. Kroatene er dessuten ubeseiret på de ni siste.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i seks av Japans ti siste kamper, mens de selv har scoret 1,6 mål i snitt i disse kampene. Over 2,5 har skjedd i kun fire av Kroatias siste ti, og har scoret 1,3 mål på disse matchene.

  Kroatia har vunnet tre kamper uten baklengs de siste ti, og Japan har overrasket før i dette mesterskapet. At begge lag scorer her, føles slett ikke utenkelig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen