More

  Japan vs Costa Rica – Preview, odds og tips

  Japan og Costa Rica barker sammen på Ahmed bin Ali Stadium i tidligkampen søndag formiddag. Japan fikk en flott start på mesterskapet med strålende 2-1-seier over Tyskland, og kan langt på vei sikre avansementet til åttedelsfinalen med triumf her. Costa Rica har sitt å revansjere etter skrekkelige 0-7 mot Spania i sin åpningskamp. Japan er ranket som nummer 24 i verden, mens Costa Rica ligger som nummer 31. Vi mistenker imidlertid at klasseforskjellen er større enn som så.

  Før turneringen ble sparket i gang, var begge disse nasjonene tippet å bli atskillige numre for små i kamp med Tyskland og Spania om avansement til åttedelsfinalen, men etter den første gruppespillrunden, er Japan i en strålende posisjon. Costa Rica kunne knapt fått en verre start på mesterskapet.

  Japan vs Costa Rica Stats

  • In the last 5 Japan matches the sum of goals was under 3.5
  • Japan have not lost 5 of the last 6 matches
  • Japan have not conceded in 5 of the last 6 matches
  • In 23 of the last 24 Costa Rica matches the sum of goals was under 3.5
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Costa Rica have not lost 12 of the last 13 matches
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches and the sum of goals was under 3.5

  Japan vs Costa Rica Match – Vårt Tips

  Japan vs Costa Rica Preview

  Japans form

  Japan har levert litt av hvert i sine tre siste. Det startet med 0-0 mot Ecuador, før de så tapte 1-2 mot Canada like før VM. Men, da det gjaldt som mest kom de tilbake fra 0-1 og slo Tyskland 2-1 i sin åpningskamp i VM. Japan har vunnet fem av sine siste ti i alle turneringer, og spilt to uavgjorte. Japan har snittet småpene 1,8 mål per kamp på disse ti oppgjørene, og har heller ikke sluppet inn altfor mye; åtte baklengs har kommet på de siste ti.

  Costa Ricas form

  Selv om Costa Rica tapte hele 0-7 i forrige match, har ikke formen vært altfor gæren før det. De slo Usbekistan og Nigeria 2-1 og 2-0 før storsmellen mot Spania. Costa Rica har faktisk vunnet syv av de siste ti og spilt en uavgjort. Costa Rica har scoret 14 mål på disse kampene, og har holdt nullen hele fem ganger på sine siste ti.

  Turneringsoverblikk

  Japan får det ikke enkelt i siste gruppespillkamp mot Spania, så tre poeng her vil være massivt. Derimot blir det ansett som en stor overraskelse om Costa Rica får med seg noe som helst her, og vi holder også japanerne som relativt klare favoritter.

  Japan vs Costa Rica – Lagoppstillinger

  Japan vs Costa Rica – Tippetips

  Japan har vunnet fem, spilt to uavgjort og tapt tre på sine ti siste. Og selv om Costa Rica har bedre statistikk med 7-1-2 på sine siste ti, holder vi japanerne som ganske klare favoritter her.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i to av de siste tre møtene mellom Japan og Costa Rica. Vi tror imidlertid dette blir målfattigere, som også har vært trenden i dette mesterskapet så langt. Under 2,5 kan forsøkes.

  Japan har scoret det første målet i bare tre av sine siste ti kamper, og kom under mot Tyskland sist. Costa Rica har scoret det første målet i seks av de siste ti matchene sine.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen