More

  Iskalde baner, iskald serieleder

  Vi bød opp til fest med det som skulle bli sesongens kuleste serierunde. Lite visste vi at kong vinter kom på besøk igjen.

  Ni av tolv kamper ble på rekke og rad avlyst lørdag formiddag. Den store festen vi hadde spådd ble amputert. For Barrow kom avgjørelsen fra dommer Sam Barrott som et sjokk. De meldte umiddelbart at de ville klage inn avgjørelsen om avlyst kamp da banen både fremstod myk og spillbar.

  Selv om vi ble snytt for mange viktige og muligens sesongdefinerende kamper var de tre kampene som fikk klarsignal av den viktige sorten.

  De to suverene lagene på topp fikk nemlig spilt sin kamp, men det var dessverre bare et lag som møtte opp. Serielederne Leyton Orient var aldri klar for kamp og allerede før elleve minutter var spilt hadde Jamie Reid og Jordan Roberts gitt Stevenage en glimrende start. En forferdelig dag på jobb ble ikke bedre da Orient fikk sin tredje utvisning på fire kamper, denne gang ved Idris El Mizouni og hans håpløse hands. På overtid fastsatte Luke Norris sluttresultatet til 3-0 og Stevenage er nå ubeseiret i sine elleve siste seriekamper. Og med hengekamp til gode på serielederne kan vi snart ha en ny serieleder i League Two. Orient fremstår ikke som noe opprykksfavoritt med sin ene scoring på deres seks siste seriekamper.

  Nye Gillingham

  The Gills er et nytt lag. Ny eier som begeistrer, flust av nye spillere som imponerer fra start og et lag som nå scorer mål og vinner kamper. Scoret to mål for første gang denne sesong da de vant 2-0 forrige helg. Fulgte opp med ny 2-0 seier nå da bunnkollega Colchester ble slått på bortebane. Med fire mål på deres to siste kamper har de nesten doblet antall scoringer de hadde på deres første 23 kamper. De har bare to poeng opp til Hartlepool på trygg plass som også tok en 2-0 seier da Rochdale ble slått i helgens tredje kamp. Rochdale på sisteplass og favoritt til spill på nivå fem neste sesong.

  Midtukerunden

  Seks hengekamper skulle vi fått og allerede her kunne Stevenage blitt ny serieleder om de slo Swindon på bortebane, men nok en dag med vinter i England herjer og derfor er kampen igjen utsatt.

  Det samme er oppgjøret mellom Wimbledon og Walsall som skulle møtes på Plough Lane. Forrige gang Wimbledon tapte en hjemmekamp var også forrige gang Walsall tapte en bortekamp. 15 oktober var datoen og dermed blir den statistikken stående litt til.

  Scott Lindsey skulle endelig få sin Crawley-debut da hans nye lag skulle ta imot Grimsby. Han har snart sittet like lenge som forrige manager, Matthew Etherington. Han fikk bare 34 dager og tre kamper i sjefsrollen. Med utsatte kamper ser det enn så lenge trygt ut for Lindsey.

  Da sitter vi igjen med formlaget Stockport som kan ta seg opp på playoff om de slår en av okkupantene, Bradford. Mark Hughes kjenner nok presset fra et County som har vunnet fire av sine fem siste. Paddy Madden ble matchvinner i det motsatte oppgjøret og vi tror de tar the double over Bradford denne sesongen. Du får 1.93 for hjemmeseier hos Coolbet.

  Carlisle er favoritter i møte med Hartlepool i kveld. Med en odds på 1.58 på hjemmeseier bør den i det minste kunne kombineres med noe annet. Hjemmelaget vil være et poeng bak Northampton på direkte opprykk om de vinner i dag. Den gulroten går det nok ikke glipp av.

  Colchester tapte den viktige bunnkampen mot Gillingham i helgen, og møter et annet formlag her når Salford gjester Matt Bloomfield sitt mannskap. Til tross for at Colchester så bra ut før tapet i helgen prøver vi oss på en B til 2.60 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen