More

  Ipswich meldte seg på igjen

  Ipswich ble kveldens vinner når siste rest av Championship-runden ble spilt

  Med bare en ligaseier på deres ni siste var presset på Ipswich før kveldens bortekamp mot Millwall. Kieran McKenna har manet til ro og fokus på hvor imponerende jobb traktorguttene faktisk har lagt ned etter mer enn 3/4 av sesongen unnagjort. Etter at Southampton tapte sin første kamp siden september i går var det nå mulighet for å melde seg på i kampen om direkte opprykk for Ipswich i kveld.

  Spissene leverte for Ipswich

  Ro hadde Ipswich i kveldens møte i London. Nathan Broadhead stusset innlegget fra Omari Hutchinson i mål før Wes Harding på uheldigvis sørget for 2-0 minutter senere med sitt selvmål. Minuttet før pause hadde Kieffer Moore punktert kampen med sin heading. Og enda bedre ble det når deres andre spissignering i januar, Ali Al Hamadi, satte straffen i sluttminuttene sikkert i mål. Hamadi storspilte i Wimbledon før overgangen og blir en meget spennende spiller å følge resten av sesongen.

  For Millwall ble det nok en blytung aften og nå er presset på Joe Edwards. Den unge manageren tok over for Gary Rowett som overraskende fikk sparken i høst, men har nå seks kamper uten seier. Plassert rett over nedrykksstreken og et jagende QPR og Sheffield Wednesday bak seg kan Millwall-styret fort bli presset til å gjøre nok et tøft managervalg. Trolig vet vi mer etter deres viktige hjemmekamp mot Wednesday til helgen.

  Drama i Plymouth og dansken tilbake i Preston

  Plymouth tok imot Coventry i skoddehavet på Home Park i kveld. Etter en målløs førsteomgang sørget Morgan Whittaker for fest da han banket inn 1-0 tidlig i andreomgang, bare for å se at Ellis Simms utlignet syv minutter senere. Mickel Miller så derimot ut til å kunne bli matchvinner for Plymouth da han la på til 2-1, men til tross for en ellevill miss fra Coventrys Matty Godden (se den under) reddet de poenget med Liam Kitchings scoring seks minutter på overtid.

  Dermed tok Coventry tilbake sjetteplassen som Norwich fikk låne i 24 timer. Preston meldte seg også på igjen i play off-kampen da de slo Middlesbrough 2-1 hjemme på Deepdale i kveld. Danske Emil Riis Jakobsen har snart vært ute med skade i et år, men har sakte men sikkert bygget seg opp igjen den siste måneden. I dag ble han matchvinner med sin scoring etter timen, og dermed er Preston a-poeng med Coventry. Det er også Norwich og Hull.

  Sunderland tapte terreng i kampen om topp seks etter at de tapte 0-1 borte mot Huddersfield. The Terriers har nå en luke på fem poeng ned til QPR under streken og livet uten Darren Moore ser riktig så bra ut. Stoke tok også en etterlengtet seier i bunnoppgjøret mot nettopp QPR etter at Wouter Burger snek seg fri på bakre stolpe og sørget for kampens eneste scoring. Dermed doblet de luken ned til dagens motstander. Pustepause der altså.

  Championship-resultatene

  • Birmingham 1-0 Blackburn
  • Leicester 2-0 Sheffield Wednesday
  • Norwich 4-2 Watford
  • Rotherham 1-2 Hull
  • Swansea 0-4 Leeds
  • Bristol City 3-1 Southampton
  • West Bromwich 2-0 Cardiff
  • Huddersfield 1-0 Sunderland
  • Plymouth 2-2 Coventry
  • Preston 2-1 Middlesbrough
  • Stoke 1-0 Queens Park Rangers
  • Millwall 0-4 Ipswich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen