More

  Ipswich i tåka

  Ipswich ruster seg opp til et liv i Championship, men akkurat nå går ikke det planlagte opprykket helt etter planen.

  Gårsdagens storkamp på Kassam Stadium var et slit for øynene. For hvert minutt ble tåken tykkere og tykkere i oppgjøret mellom Oxford United og Ipswich. Men før det ble altfor ille skapte den 31 år gamle nomaden Yanic Wildschut fyr i teltet med en glimrende scoring for hjemmelaget. Ipswich slo raskt tilbake da Marcus Harness serverte Leif Davis som stanget inn 1-1 og sitt første seniormål i en alder av 23 år.

  Ipswich som har forsterket seg kraftig i januarvinduet slengte inn nykomlingene Harry Clarke og Nathan Broadhead etter hvilen for å få de forløsende tre poengene. Men i det tåken ble tykkere og tykkere økte frustrasjonen over manglende uttelling for Ipswich.

  Da var det litt typisk når Cameron Brannagan banket inn 2-1 på den måten han pleier å score målene sine. Vi kunne ikke se alt som skjedde i forkant av målet, men ut av tåken føyk ballen og inn i nettet bak en forfjamset Christian Walton i Ipswich-buret. Til tross for massivt press og en kanonade mot Oxford-buret ble det ikke flere mål og hjemmelaget kunne juble for tre nye poeng.

  For Ipswich ble dette deres fjerde strake kamp uten seier og siden både Plymouth og Sheffield Wednesday vant sine hjemmekamper ble luken opp til direkte opprykk bare større. Syv poeng til uglene på andreplass og hele ti poeng opp til serielederne Plymouth. Kieran McKenna og Ipswich har en jobb fremfor seg.

  Mer om runden kan du lese i tirsdagens utgave av Tipsbladet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen