More

  Ipswich hviler ikke på laurbæra

  Ipswich Town har akkurat nå kurs mot å bli første klubb siden Southampton i 2012 som tar veien direkte fra League One til Premier League. The Tractor Boys har bare tapt én av sine første 16 kamper siden opprykket fra nivå 3, og gikk til landslagspause som nummer 2 på Championship-tabellen – á poeng med ligaleder Leicester.

  Ser ikke på tabell

  George Hirst, Ipswich Town
  George Hirst, Ipswich Town

  -Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, og det er ingen grunn til å se mye på tabellen. Vi har fortsatt ikke møtt alle lag, og alle motstandere er annerledes med ulike type trusler. I denne divisjonen kan man ikke hvile på laurbæra selv om man har hatt en god periode, sier Town-angriper George Hirst til engelsk presse.

  Drømmen som brast

  Kieran Mckenna, Ipswich Town
  Kieran Mckenna, Town

  Ipswich-manager Kieran McKenna fikk aldri drømmen om en karriere som profesjonell fotballspiller oppfylt, da han allerede som 22-åring måtte legge skoene på hylla grunnet en hofteskade. Trenerkarrieren har til gjengjeld fått ben å gå på. Først som juniortrener i Tottenham og Manchester United, før han også hadde rolle som førstelagstrener og assistent under flere managere – som Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær, i Manchester United. Vel på plass i Ipswich gjorde han umiddelbar furore, og på andre førsøk ledet han den gamle storheten tilbake til The Championship.

  McKenna venter inn nytt år

  Nå er Premier League neste steg, men 37-årige McKenna beholder bena solid plantet på jorda selv om sesonginnledningen har vært formidabel.

  -Ikke før vi runder halvspilt sesong vil man ha en idé om hvem som vil kjempe om opprykksplasser. Det er ikke enkelt, men mye vil være vunnet om man klarer å holde fokus på neste kamp gjennom hele sesongen, sier McKenna til lokalavisa.

  Gjorde det da, og Ipswich kan gjøre det igjen

  At McKenna ser til nyttår kan være greit, og han gjorde det også forrige sesong. Ved nyttår viste toppen av tabellen at Plymouth, Ipswich og Sheffield Wednesday var henholdsvis 1,2 og 3. Og akkurat slik endte også sesongen.

  Conor Chaplin, Ipswich Town
  Conor Chaplin, Ipswich Town

  Ipswich Town var forrige helg under med 0-1 hjemme mot Swansea, men det opp med fortjent 3-2-seier etter å ha vunnet skuddstatistikken med solide 22-7, og å ha levert hele ni avslutninger mellom stengene. Neste helg venter tøff bortekamp mot West Bromwich, og på The Hawthorns har ikke Town vunnet siden 1999. Årets Ipswich-utgaven er imidlertid noe helt spesielt, og det er alt annet enn umulig at nye barrierer brytes også der.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen