More

  Ipswich fikk svi på overtid

  Det ble svært dramatisk da et hardt presset Ipswich tok imot serielederne Plymouth til toppkamp på Portman Road.

  Ipswich har hentet spillere som gjør laget til en soleklar kandidat for direkte opprykk. Til tross for at de gjennom sesongen har vist seg som det beste laget i divisjonen har de på sedvanlig vis klart å bli forbigått av Sheffield Wednesday. Dermed var det et hardt presset Ipswich som tok imot serielederne Plymouth i dag.

  I en intens kamp med en intens atmosfære stod det 0-0 til pause i en kamp der lagene delte broderlig på både ball og sjanser. Andreomgangen gav oss flere sjanser og mål med Marcus Harness sitt skudd i metallet før Plymouth også traff metallet ved Ryan Hardie like etterpå. Wes Burns ville derimot ha ballen i mål og etter knappe timen banket han ballen knallhardt i nettaket og Portman Road eksploderte.

  Det så ut som Ipswich skulle ta hevn for tapet på Home Park i høst men på overtid ville en av målscorerne fra det oppgjøret det annerledes. Bali Mumba – på lån fra Norwich – dro seg innover høyrekanten før han skrudde ballen utagbart i lengste kryss. En vanvittig scoring som sikret Plymouth et sterkt bortepoeng.

  Dermed beholder de tabelltopp og luken på syv poeng ned til Ipswich på tredjeplass. For Sheffield Wednesday på andreplass ble det en ny seier da de tok tre viktige poeng i borteoppgjøret mot Wycombe. Dermed har de en luke på fire poeng ned til et Ipswich-mannskap som nok merker presset.

  Mer om disse kampene og resten av runden får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet og her på nett.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen