More

  Intern uro

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi åpner som vanlig Serie A-spalten med en gjennomgang av mandagens to kamper som ikke kom med i Tipsbladet. Hellas Verona vant 1-0 hjemme mot Salernitana og denne gangen er det faktisk slutt for trener Davide Nicolas. Han ble som kjent sparket etter 2-8-tapet for Atalanta i midten av januar, men ble kun noen dager senere hentet tilbake til jobben. Nå er Paulo Sousa på plass som ny sjef. Oppgjøret mellom nedrykkstruede Sampdoria og Inter endte målløst foran et meget entusiastisk hjemmepublikum. Lautaro Martinez misbrukte flere store sjanser for gjestene, men kampen vil bli best husket for at Romelu Lukaku og Nicolò Barella åpenlyst kranglet med hverandre. Belgieren mente han fikk altfor få pasninger, men så samtidig til å være helt ute av form de gangene han fikk ballen.

  Knalltøff motstand

  Helgens serierunde åpner fredag når Napoli fortsetter jakten på sitt etterlengtede seriegull med bortekamp mot Sassuolo. Vertene er riktignok ubeseiret på sine fire siste seriekamper, men trener Alessio Dionisi er klar på hvilken utfordring som nå venter:

  – Alle kan se at Napoli er seriens beste lag. De er gjennomtrent, organisert og gjør alltid jobben. Når man ser dem føler man at de kan komme under med to mål og likevel ikke få panikk. Siden jeg ankom er Napoli sammen med Udinese lagene vi har slitt mest mot. Jeg håper å kunne endre på det, men Napoli er for tiden ett av Europas beste lag.

  Lookman og Højlund herjer

  Lørdagens program starter med et på forhånd åpent oppgjør mellom Sampdoria og Bologna. Deretter venter Monza – Milan som er én av våre utvalgte hovedkamper denne helgen og dermed dekkes fullt ut på de neste sidene. I kveldskampen blir Inter klar favoritt hjemme mot Udinese tross nedturen og problemene mot Sampdoria mandag. I tidligkampen søndag blir Atalanta rundens største favoritt når Lecce kommer på besøk. Vertene leverte en strålende forestilling mot Lazio forrige helg og det er igjen angrepet anført av Ademola Lookman og Rasmus Højlund som får størst oppmerksomhet. Lecce er imidlertid ingen enkel motstander. Det så man tydelig da laget holdt Roma til 1-1 forrige helg etter en fantastisk forestilling av målvakt Wladimiro Falcone. Fiorentina var en gedigen skuffelse mot Juventus forrige helg og er helt ute av form om dagen. Søndag kommer Empoli på besøk som forrige helg kunne glede seg over at unge Emanuele Viganato utlignet fire minutter på overtid i debuten hjemme mot Spezia.

  Dobbelt trenerbytte

  Lazio og Juventus blir begge relativt klare favoritter når de spiller borte mot henholdsvis Salernitana og Spezia. Tipperne må imidlertid merke seg at begge to der skal opp mot lag som har byttet trener denne uken og det kan som kjent gi en ekstra effekt. For Spezia imponerte også Daniele Verde strålende form forrige helg med to scoringer borte mot Empoli. Roma blir store favoritter hjemme mot Hellas Verona i søndagens siste kamp og hos vertene er nå Rick Karsdorp inne i varmen igjen etter tidligere å ha vært ekskludert av trener José Mourinho. Minst like viktig er det imidlertid at Leonardo Spinazzola meldes klar fra skade. Runden avsluttes med mandagsoppgjøret mellom Torino og Cremonese der vi finner enda en klar hjemmefavoritt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen