More

  Ings på vei til hovedstaden

  Bare Wolves har scoret færre mål enn West Ham denne sesongen, og David Moyes har i januar jaget offensive forsterkninger for å gi laget muligheter til å klatre på tabellen – samt beholde sin egen jobb.

  Og valget virker å ha falt på Danny Ings. 30-åringen startet karrieren i Bournemouth, og har siden scoret mål for både Burnley, Liverpool, Southampton og nå Aston Villa. Veteranen har scoret seks Premier League-mål denne sesongen, men da på bare åtte kamper fra start.

  Klubbene sies å være enige om overgangssum pålydende 15 millioner pund, og bare detaljer skal gjenstå før Ings er spilleklar for hovedstadsklubben. West Ham skal lørdag ut i særs viktig bunnoppgjør mot Everton, men om Ings blir klar til den kampen gjenstår å se.

  West Ham handlet i sommer inn den italienske landslagsangriperen Gianluca Scamacca for 30 millioner pund, men totalt har spissduoen Scamacca/Michail Antonio scoret fem Premier League-mål – ett mindre enn Ings har ordnet alene.

  Når Villa nå mister Ings, så tyder alt på at de selv har en angriper på vei inn. Særlig flere gode alternativ enn Ollie Watkins finnes nå ikke i spillerstallen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen