More

  Ingen selger seg billig

  KÍ – Bodø/Glimt
  Onsdag kl.19:00 (Viaplay)
  Champions League-kvalifisering
  Við Djúpumýrar

  Endelig klart for Champions League-kvalifisering på Færøyene, etter at Bodø/Glimts fly til den forblåste øya var over et døgn forsinket på grunn av dårlig vær. Kjetil Knutsen soner sin siste kamp med supensjon som følger av basketakene med Roma-ledelsen i spillertunellen forrige sesong, og dermed er det Morten Kalvenes som leder Bodø/Glimts mannskap.

  De regjerende norske seriemesterne har en behagelig 3-0-ledelse å gå på fra første møte på Aspmyra forrige uke, og det skal en skrell av dimensjoner til for at Glimt ryker ut i kveld. Men, fotballen er som kjent rund, og i Bodø/Glimt er det ingen som har tatt avansementet på forhånd.

  – I disse kampene er det ingen som selger seg billig. Vi må forstå hva vi forsøker å kvalifisere oss inn til. Det kan hende Klaksvík føler at de mislyktes med inngangen til kampen i Bodø, og at de er noen knepp mer fremoverlent og hissige. Vi må være klare når kampen starter, advarer Morten Kalvenes overfor klubbens hjemmesider.

  KÍ leder den færøyiske ligaen suverent med 43 poeng etter 15 kamper. De har avgitt poeng bare én eneste gang hittil, men forrige uke så vi at de møtte på motstand av helt annet kaliber enn hva de er vant til. Likevel er seier til Bodø/Glimt priset en del høyere enn sist. Coolbet har 1,68 på norsk triumf, mens det gis bare 1,63 ganger innsatsen på at begge lagene scorer i Klaksvik. 

  Vinneren av dette oppgjøret møter britisk motstand i neste runde. Walisiske The New Saints og nordirske Linfield gjør også opp om avansement i kveld. The New Saints leder 1-0 før kveldens returmøte i Belfast.

  Ingen Selger Seg Billig Borchgrevink Femmer
  Ingen Selger Seg Billig 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen