More

  Ingen grunn til friskmelding

  Liverpool har hatt en fryktelig tung sesonginnledning, og etter lørdagens 3-3-kamp hjemme mot Brighton var det tid for revansj i Champions League tirsdag.

  Jürgen Klopp serverte da også en svært optimistisk førsteellever, med fire rene angripere på plass. Darwin Nunez, Mo Salah, Diogo Jota og Luis Diaz var alle på banen fra start, og spesielt førstnevnte både kunne og burde stått med flere scoringer før pause.

  Avslutningene var imidlertid ikke spesielt imponerende, og en god McGregor i Rangers-buret reddet det som kom mellom stengene fra uruguayaneren som gikk målløs av banen med ti minutter igjen på klokka.

  I stedet var det huggestabben Trent Alexander-Arnold som sendte Liverpool i føringen, med et klassefrispark skrudd opp i McGregors høyre hjørne. Mo Salah doblet ledelsen fra ellevemeteren da Diaz kort tid etter pause ble lagt kontant i gresset.

  Det endte med 2-0-seier til hjemmelaget på Anfield, men etter en brukbar førsteomgang falt kvaliteten etter pause. Seier var viktig, men kom da også oppskriftsmessig mot skotter som røk henholdsvis 0-4 og 0-3 mot Ajax og Napoli i sine to første kamper i gruppespillet.

  Ingen Liverpool-fan kan ha blitt beroliget av hva som ble servert av hjemmelaget, som også slapp med skrekken da Rangers misbrukte et par kjempemuligheter i sluttminuttene.

  Kveldens resultater i Champions League:

  Gruppe A:

  Ajax – Napoli 1-6

  Liverpool – Rangers 2-0

  Gruppe B:

  Club Brugge – Atlético Madrid 2-0

  Porto – Leverkusen 2-0

  Gruppe C:

  Bayern München – Viktoria Plzen 5-0

  Inter – Barcelona 1-0

  Gruppe D:

  Marseille – Sporting 4-1

  Eintracht Frankfurt  – Tottenham 0-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen