More

  Iceman ordnet drømmefinale

  Victor Lindelöf stod frem som banens gigant og sendte United videre til drømmefinale.

  120 minutter med fotball og en straffekonkurranse med to keepere som ikke så ut til å kunne redde et eneste straffespark. Slik kan man oppsummere søndagens semifinale på Wembley.

  Brighton tok kommandoen og bare en god David De Gea hindret baklengsmål før hvilen. Manchester United var heller ikke ufarlige og anført av Bruno Fernandes kom både Christian Eriksen og Martial til farligheter.

  Etter 90 spilte minutter ble også ekstraomgangene målløse til tross for at Marcus Rashford var nære ved to anledninger i et oppgjør Brighton nok føler de fortjente å vinne.

  Etter seks straffespark i mål for hvert av lagene ble det Solly March som misset på Brighton sitt syvende. Dermed var det duket for en av banens gigant til å avgjøre matchen. Svensken med kallenavnet Iceman var iskald da han banket Manchester United sitt syvende straffespark opp i krysset.

  Dette var første gang Manchester United vinner en straffesparkkonkurranse i FA-cupen. Belønningen er et første finalemøte med Manchester City i finalen 3 juni.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen