More

  Hva nå Zaniolo?

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi starter som vanlig med en kort oppsummering av mandagskampen i Serie A som ikke kom med i Tipsbladet denne uken. Et skaderammet Udinese-lag og et Hellas Verona-lag på vei opp spilte der 1-1 i en kamp egentlig begge lagene hadde trengt å vinne. Ni kamper står på programmet i Italia denne helgen og det åpner lørdag ettermiddag med et helt åpent oppgjør mellom Cremonese og Lecce. Senere samme kveld spiller Roma hjemme mot Empoli i det som er helgens største favoritt i Serie A. Det store spørsmålet i hovedstadsklubben er hva som skjer med Nicolò Zaniolo. Overgangsvinduet er nå stengt og det ble ikke noe av salget til Bournemouth. Spilleren er helt frosset ut av klubben og har reist ut av byen etter å ha mottatt dødstrusler fra Roma-fansen. Matias Vina reiste imidlertid på lån til Bournemouth. Leonardo Spinazzola er ute med alvorlig skade, men Georginio Wijnaldum er på vei tilbake fra sitt benbrudd i august. I lørdagens siste kamp har vi et interessant møte mellom Sassuolo og Atalanta. Vertene har vært en gedigen skuffelse denne sesongen, men slo voldsomt tilbake forrige helt med 5-2-seier borte mot Milan. Der levert endelig også Domenico Berardi varene med én scoring og to målgivende pasninger. Davide Frattesi er fortsatt i klubben etter å ha blitt linket til Roma, men Hamed Traore signerte som ventet for Bournemouth rett før vinduet stengt. Atalanta skal på sin side forsøke å slå tilbake fra cuptapet for Inter i midtuken.

  Napoli på rekordjakt

  I tidligkampen søndag finner vi en ny storfavoritt. Napoli har vært helt ustoppelige denne sesongen og står med 53 poeng etter 20 kamper. Man har dermed forsiktig begynt å snakke om Juventus’ poengrekord fra 2013/14-sesongen. Victor Osimhen med ny drømmescoring mot Roma søndag kveld, men det var Giovanni Simeone som ble den store helten da han satt inn vinnermålet fire minutter før slutt. Motstander Spezia fikk på sin side på plass sin offensive forsterkning da Eldor Shomurodov ankom på lån fra Roma før overgangsvinduet stengte. Torino solgte Sasa Lukic til Fulham for ti millioner euro etter å ha vært linket til klubber som Milan, Roma og Napoli. Erstatteren var imidlertid kjapt på plass i Ivan Ilic fra Hellas Verona. Motstander Udinese har på sin side signert Florian Thauvin for å hjelpe på de store skadeproblemene offensivt. Fiorentina – Bologna venter i kveldskampen der gjestene har hentet Giorgos Kyriakopoulos på lån fra Sassuolo. Søndagens program avsluttes med den største godbiten av dem alle med derbyet mellom Inter og Milan og som én av våre utvalgte hovedkamper følger full analyse av det oppgjøret på de neste sidene.

  Monza overrasker stort

  To nye kamper står på mandagens program. Hellas Verona mistet Ivan Ilic til Torino i midtuken, men så til Russland da man hentet både Oliver Abildgaard fra Rubin Kazan og Adolfo Gaich fra CSKA Moskva. Motstander Lazio hentet på sin side Luce Pellegrini på lån fra Juventus. Gjestene har nå fem kamper på rad uten tap, men 1-1 hjemme mot Fiorentina sist var skuffende i jakten på Champions League neste sesong. Monza sjokkerte med 2-0-seier borte mot Juventus forrige helg og har virkelig fått god valuta for å ansette Raffaele Palladino som ny trener tidligere denne sesongen. Seieren mot Juventus var da også helt fortjent etter en strålende 1. omgang. Etter pause stengte målvakt Michele Di Gregorio buret. Hos motstander Sampdoria er det fortsatt full krisestemning og så får vi se om nykommer Koray Günter på lån fra Hellas Verona kan hjelpe på å snu sesongen. Runden avsluttes med Salernitana – Juventus, men som tirsdagskampen kommer vi tilbake til den kampen i førstkommende utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen