More

  Hundrelapp ble til kvart million!

  Norske oddsspillere er glade i multibonger, og kan hende ikke så rart. Med jevne mellomrom dukker det tross alt opp eksempler på bonger som gjør at spilleren kan le hele veien til banken, og dette uten at man har satt privat økonomi over styr ved innlevering.
  Eksemplene er mange, og den ferskeste finner du her. Innsatsen var på beskjedne 100 kroner, og utbetalingen var formidabel:

  Denne Coolbet-kunden hadde fokus på norske kamper, åtte i tallet. I tillegg tok han seg råd til å inkludere Englands kvartfinale mot Ukraina. Sistnevnte skulle vise seg å bli bekymringsløs, da Kane & Co vant med overbevisende 4-0.
  Ikke bare det, men også de åtte norske kampene gikk inn uten spesiell dramatikk. At Viking skulle ta poeng i Bodø var naturligvis en sterk spådom, mens det ved første blikk også kan ha vært dramatikk i 5-4-kampen mellom Kongsvinger og Brattvåg. Det var det imidlertid ikke, da Kongsvinger ledet 5-2 med kvarteret igjen å spille. Brattvågs reduseringer kom sent, 4-5-målet sågar på overtid.
  “A walk in the park», og vipps så var en hundrelapp forvandlet til over 250 000. Det er enkelt når man kan det, men viktig er det naturligvis at man spiller der man får best betingelser.
  Denne oversikten (fra maxgevinst.com) viser forkjellen i odds hos de ulike spilltilbyderne, på denne bongens kamper:

  *Oddsen i de to bildene samsvarer ikke, men dette skyldes at oddsen har forandret seg fra kunden leverte og frem til kampstart. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen