More

  Hull – West Bromwich

  Championship-runden tar avspark i kveld, med oppgjøret mellom Hull og West Bromwich. Hjemmelagets play off-muligheter har noe nær forsvunnet, men hjemme foran egne fans har tigrene blitt vanskelige å slå.

  West Brom er nær midten av tabellen, men etter forrige helgs seier mot formsterke Middlesbrough er det fortsatt godt håp om plass i play off for Premier League.

  Av 12 spillforslag i The Championship i 2023 har for øvrig hele 10 truffet, med god odds og gevinst. Nye forslag presenteres i dagens ferske Tipsblad. Kjøp et digitalt abonnement i dag, og husk at første måned alltid er gratis!

  Hull – West Bromwich
  Hull City Stadium
  Fredag 21.00

  Hull har havnet i ingenmannsland, etter bare totalt to poeng fra siste fire kamper. Etter å ha blitt holdt til målløst oppgjør mot Preston North End, kom man lørdag til kort mot Bristol City på Ashton Gate. Var nest best i det meste, og tapte fortjent etter straffespark imot, men hadde nær stjålet ett poeng da Benjamin Tetteh headet i stolpen. Det er offensivt skoen trykker som mest, med bare to scoringer fra siste fem kamper. 6-4-7 fra første 17 hjemmekamper, men ubeseiret hjemme siden midten av november. Allahyar Sayyadmanesh, Vaughn Covil og Aaron Connolly er skadet.

  West Bromwich gikk på knepent tap mot Watford, men slo hardt tilbake da formlaget Middlesbrough i helgen ble påført et bare andre tap fra siste ti kamper. Daryl Dike scoret sine to første mål på over en måned, og ble den store helten sammen med den lokale unggutten Josh Griffiths – som voktet målet for tredje gang, og svarte med å for første gang holde nullen. Er bare nummer 11 på tabellen, men med bare seks poeng frem til play off-plass. Karlan Grant, Grady Diangana, Matt Phillips, Erik Pieters og Kyle Bartley er skadet.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 3,00
  U: 3,15
  B: 2,15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen