More

  Huddersfield vs Hull – Analyse, tippetips og odds

  Huddersfield ønsker Hull velkommen til bunnoppgjør på John Smith’s Stadium. Huddersfield vant begge forrige sesongs møter uten noterte baklengsmål, men inneværende sesong har åpnet labert for begge lag. Etter lørdagens runde er Hudds og Hull henholdsvis nummer 23 og 20 på Championship-tabellen.

  Huddersfield vs Hull – Statistikk

  • Huddersfield har sluppet inn i 17 av de siste 18 kampene
  • Huddersfield har ikke vunnet 11 av de siste 13 kampene
  • Huddersfield har sluppet inn i 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Huddersfield har scoret i 9 av de siste 11 kampene
  • I 3 av de siste 4 kampene Huddersfield spilte, scoret begge lagene
  • Hull har sluppet inn i 21 av de siste 23 kampene
  • Hull har ikke vunnet 10 av de siste 11 bortekampene
  • Hull har sluppet inn i 10 av de siste 11 bortekampene
  • Hull har tapt 5 av de siste 6 kampene
  • I 4 av de siste 5 bortekampene Hull har spilt, scoret begge lagene

  Huddersfield vs Hull – Våre spådommer

  Huddersfield vs Hull – Kampanalyse

  De seneste tre kampene for Huddersfield har gitt 1-1-1. Det startet med at de slå Cardiff 1-0, hvilket dessverre ble fulgt opp av et 3-1 tap mot Reading. Deres seneste oppgjør, mot Luton, sørget for et poeng i en 3-3 kamp.

  Hull har vært ganske bleke i deres seneste tre kamper, hvor de begynte med at få bank av Swansea, og tapte 0-3. En ny nedtur stod for dør, da de tapte 0-2 mot Luton, før de så svarte med en 2-1 seier over Wigan. Hull har ikke klart å vinne en eneste av sine seks siste bortekamper i Championship. De har spilt to uavgjort og tapte fire, og har sluppet inn 17 og scoret 4 mål.

  Huddersfield vs Hull – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Huddersfield har vunnet deres siste fire kamper mot Hull. Vi må tilbake til august 2015 for å finne sist gang Hull slo Huddersfield, men vi må legge til at lagene ikke alltid har vært i samme divisjon de siste årene.

  Huddersfield vs Hull – Lagnyheter

  Huddersfield kan ha fire spillere på skade- og fraværslisten. David Kasumu får en fridag fra Huddersfield-troppen, da han er ute med karantene. I tillegg mangler Faustino Anjorin, Tyreece Simpson og Matthew Pearson.

   

  Hull ser ut til å måtte klare seg uten fire spillere i troppen. Spillere som Benjamin Tetteh, Vaughn Covil, Allahyar Sayyadmanesh og Brandon Fleming må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til John Smith’s Stadium.

  Huddersfield vs Hull – Lagoppstillinger

  Huddersfield vs Hull – Tippetips

  Selv om begge lag er i dårlig form tror vi at bortelaget fikk en selvtillitsboost i sist kamp mot Wigan, og blir for sterke for Huddersfield i dette oppgjøret.

  I de siste åtte møtene mellom Huddersfield og Hull ble det scoret over 2.5 mål tre ganger, og Huddersfield snittet på 1.25 mål per kamp. Hull scoret i snitt 1.01 mål i disse. Det har blitt scoret over 2.5 mål i sju av Huddersfields siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de presterte å score 1.3 mål i snitt i denne perioden. Det var over 2.5 mål i sju av gjestenes seneste 10 kamper i denne sesongen og de presterte et gjennomsnitt på 1.1 mål i disse kampene.

  Ingen av lagene virker noe særlig interessert i å holde nullen for tiden, og derfor mener vi at det er en god idé med et spill på at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen