More

  Huddersfield – Blackburn Rovers

  Første avspark i dagens Championship-runde tas på John Smith’s Stadium, i kamp mellom Huddersfield og Blackburn. Og poengene som skal deles ut er akkurat like viktige for begge lag.

  75-årige Roy Hodgson og 74-årige Neil Warnock er, i hver sin divisjon, i ferd med på vise at de gamle fortsatt er eldst. Hodgson virker å styre Palace til ny kontrakt i Premier League, mens Warnock har gjort furore etter å ha overtatt Huddersfield. Helt i mål er imidlertid ingen av dem, og Huddersfield får i dag besøk av et Rovers-lag som selv er i desperat poengnød.

  Huddersfield – Blackburn Rovers
  John Smith’s Stadium
  Mandag 13.30

  The Terriers, som forrige sesong var en hårsbredd fra opprykk til Premier League, var fem poeng fra trygg plass da Warnock overtok ansvaret i februar. Under veteranens ledelse har Huddersfield tatt full pott mot den opprykksjagende trioen Millwall, Middlesbrough og Watford, og totalt hentet poeng fra seks av ni kamper. At to av bunnrivalene har pådratt seg minuspoeng bidrar også til deres fordel, men brorparten av jobben med å ta seg over streken har de altså gjort selv. Warnock har gitt spillerne selvtillit, også de som før hans ankomst hadde fått beskjed om at de ikke hadde noen fremtid i klubben. Josh Ruffels og Josh Koroma er tilbake i varmen, mens det i 3-2-seieren mot Watford også ble ryddet plass til 20-årige Kian Harratt – som naturligvis svarte med å score sitt første mål i Terriers-trøye. Ingen nye skadeproblemer før dagens kamp.

  Blackburn virket lenge å ha stø kurs mot play off, og en stund virket man sågar også å ha heng på direkte opprykksplass. Etter tre tap fra siste fire kamper henger sluttspillet nå i tynn tråd, mens det direkte opprykkstoget allerede har reist. Lørdagens 0-2-tap mot tabellnabo Norwich kan ha kostet dyrt. Det skiller nå bare poenget ned til kanariene, mens det også skiller bare tre poeng ned til Coventry på 9.plass. Det er ikke mangel på utfordrere, for å si det sånn.

  -Vi spilte en god kamp, og skapte sjanser nok til å ta hjem seieren. Resultatet var skuffende, men vi må ikke glemme at vi fortsatt er i god posisjon, sa Jon Dahl Tomasson etter lørdagens nederlag.

  Tomasson må fortsatt klare seg uten Daniel Ayala, mens Sorba Thomas ikke kan spille mot klubben han er utlånt fra.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,65

  U: 3,05

  B: 2,40

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen