More

  Dagens oddstips: Valladolid vs Barcelona

  Det er full midtukerunde i Spania denne uken. I kveld er det nedrykkstruede Valladolid som tar imot et Barcelona-lag som allerede har feiret ligagullet.

  Valladolid Vs Barcelona
  Dagens Oddstips: Valladolid Vs Barcelona 2

  Valladolid vs Barcelona

  Real Valladolid hadde ikke nok å stille opp med i fredagens bunnoppgjør mot Cádiz, og tapte fortjent 0-2. Vondt ble til verre da Martin Hongla korrekt ble utvist 10 minutter før slutt, og midtbanespilleren soner følgelig karantene her. Pucelanos rykket dermed under nedrykksstreken med tapet mot Cádiz. Det var samtidig det femte strake tapet i ligaen og i de tre siste har man også ligget under ved pause. Anuar Tuhami, Luis Perez og Selim Amallah står over med skader mens Martin Hongla er suspendert.

  Barcelona var tydelig i bakrus etter feiringen som nybakte ligamestere, for Real Sociedad vant fullt fortjent 2-1 på Camp Nou lørdag kveld. Katalanerne slapp inn like mange mål mot La Real som de hadde gjort hele sesongen på hjemmebane frem til lørdagens oppgjør. Robert Lewandowski scoret Barcas trøstemål med et vakkert hodestøt. Barcelona har vunnet de syv siste møtene med Valladolid i alle turneringer. Ronald Araujo, Jules Kounde og Pedri er ikke med i dag.

  Tipset

  Valladolid vs Barcelona

  Vi går mot motivasjonsfaktoren i denne kampen og forsøker B-en til 1,95 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen